3.9.2017

Valiokello käy!

Lunan kanssa on ollut aika mahtavat pari viikkoa. Viime sunnuntaina oltiin Ikaalisissa rally-tokon piirimestiksissä yksilökisassa ja KSKY:n kakkosjoukkueessa. Jännitti ihan älyttömästi korkata MES-luokka, koska muutama liike meillä on vielä kesken ja oikealla seuruukaan ei parasta mahdollista ole. Tuomarina Ikaalisissa oli Hannele Pirtttimaa, jonka rata ei ollut meille mikään helpoin. Radalla oli mm. oikean puolen peruutus ja TRIPLAhyppy, joten tiesin että helppoa ei tule. Oikean puolen peruutus meillä on vielä kesken, Luna poikittaa voimakkaasti joka tietysti tuo rintamasuuntavirheitä.

Radalle mentäessä Luna oli hieman laama pari ekaa kylttiä, ja otettiinkin heti kättelyssä -3 ov ekalla kyltillä kun jouduin antamaan pari aika voimaskasta käskyä. Hypyille asti kaikki meni ok, Lunan vire nousi koko ajan. Hypyillä otettiinkin sitten -1 vino ja -1 kyltti, kun Luna kopautti keskimmäistä kylttiä hypätessään. Hieman jouduin keräämään Lunan kasaan hyppyjen jälkeen, mutta pakka pysyi koossa. Oikean puolen peruutuksessa tulikin sitten se -10 rintamasuunta mitä jo etukäteen uumoilin, Luna oli peruutuksessa ihan poikittain. Tätä pitää työstää eteenpäin. Viimeisellä 270astetta oikeaan otettiin vielä -1 vino, kun Luna vähän jätätti käännöksessä. Lopputulemana MESHYV 84p! Tosi tyytyväinen pitää olla, kyseessä kuitenkin meidän eka MES-luokan kisa!
Eilen jatkettiin hommia rally-tokon merkeissä, kun startattiin Valkeakoskella shelttien rotumestaruuksissa. Shelttejä oli paikalla hurjat 12 MES-luokassa, 4 VOI-luokassa, 4 AVO-luokassa ja 3 ALO-luokassa eli yhteensä 23 shelttisuoritusta nähtiin päivän aikana! MES-luokka aloitti heti aamulla klo 10. Tuomarina oli jälleen Hannele Pirttimaa, jonka rata oli hyvin vauhdikas. Radalla oli hyppyä, edessä peruutusta, putkea ja merkille lähetystä.
Etukäteen jännitin tosi paljon, koska radalla oli kaikki Lunaa kuumentavat liikkeet (putki, hyppy, pyörähdys, edessä peruutus). Mutta voi kun päästiin radalle! Luna oli alusta asti hienosti mukana, spiraalissa otettiin -1 kyl kun mamma ei osannut jättää koiralle tarpeeksi tilaa. Merkille lähetyksessä tuli -1 kyl, en ole ihan varma mistä se tuli. Olisiko mun rintamasuunta kääntynyt liikaa lähetyksessä? 270 astetta käännös oikeaan -1 vino, tästä en oo ihan samaa mieltä. Mun mielestä Lunan rintamasuunta pysyi. Loppurata meni ihan superisti, ja lopputulemana 97p ja kisan sekä rotumestiksen 2.sija! Ihan huippua, samalla valiokello alkoi tikittää!
Kyllä saa olla taas kerran onnelinen tälläisestä harrastuskaverista. Nyt kun aletaan tässäkin lajissa saamaan virettä pysymään alempana, niin suunta ei ole kuin ylöspäin! Parin viikon päästä sitten Raumalla seuraavaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti