24.9.2017

RTK4 Luna ♥

Hieman jäänyt tämä kirjoittelu, vaikka Rauman rally-tokokisoista tulee tänään jo viikko. Ja mitkä kisat ne olikaan! Luna se otti ja saavutti koularin RTK4 kolmella mestariluokan kisalla! Rata ei kyllä ollut kaikista kaunein, likka kuumui ja ihan turhia kolmosia otettiin monta ja jouduin käyttämään kaikki uusintakerratkin. Mut hyväksytty tulos on aina hyväksytty!

Tuomarina Raumalla oli Pia Heikkinen, joka on Lunan pieneen ääntelyyn suhtautunut aina tosi kriittisesti; tällä(kin) kertaa -3p kokonaisvaikutuksesta ääntelyn vuoksi. Vähän tämä harmitti, koska mun mielestä Luna ei ees juurikaan äännellyt. Noh, joka tapauksessa vireenhallintatreeniä tiedossa..

Luna oli ekan kahdeksan kylttiä tosi vaisu, en tiiä minkä takia se vähän laamaili ja jouduin vähän varmistelemaan. Eka -3p tuli liikkeestä istu, jätä koira -kyltiltä, kun käänsin rintamasuuntaa ja varmistin että Luna myös istuu. Istu, seiso, kierrä koira -1 TVÄ, nähtävästi kun Luna ei heti istunut. Seuraavaksi sählättiin valkovuokko-kyltillä, kun Luna ei kääntynyt ja jouduin uusimaan -3p verran. Sen jälkeen mulla olikin taas pikkasen kuumahko koira. Houkutuksella ylimääränen kieppi, taas -3p. Sen jälkeen mentiinkin hienosti loppuun saakka, mulla oli alun sähläyksen ja laamailun jälkeen taas mun paras kisakaveri mukana. ♥
Videon laatu ei ole kovin hyvä, mutta kyllä siitä nyt just selvän saa. :D Paljon meillä on vielä treenattavaa että saavutetaan meidän tavoite eli valionarvo. Muistelin juuri, että kuinka paljon me ollaan kehitytty muutaman vuoden aikana; minä ohjauksessa ja Luna tuon pääkoppansa kokoomisen kanssa. Lunan kanssa meillä on erityinen suhde, mä luotan siihen ja se muhun ja se näkyy nykyään myös kisakentillä. Toivottavasti meillä on vielä monia vuosia yhteistä matkaa jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti