18.6.2017

Voivoi-luokka

Taitaa olla että niin on rallyssa voivoi-luokka kuten tokossakin. Käytiin nimittäin eilen Ikaalisissa Lunan kanssa toisessa VOI-luokan kokeessa, jossa tuomarina oli Pia Heikkinen. Heti kun radan näin, tiesin että se on meille suhteellisen haastava. Radalla oli monta puolenvaihtoa ja hyppy, jotka kuumentaa Lunan tunteita yleensä vähän liikaa.
Alkuosa rataa meni hyvin. Ensimmäisen puolenvaihdon takaa jouduin kuitenkin uusimaan, josta -3p ja lisäksi ohjaajavirhe toinen -3p. Hypyllä -3p haukkumisesta, tai Lunan tapauksessa tuosta vinkumisesta. Houkutus ok, mutta hypyn jälkeen huomas oikein kuinka alkoi lähteä mopo käsistä.. Molemmat oikeaan täyskäännöksen jouduin uusimaan, toisella yrityksellä ok. Kolmelta viimeiseltä kyltiltä tuli haukkumisesta -3p. Käytösruutu meni hyvin.
Lopputuloksena (ihme kyllä) VOIHYV 78p. Siis mua ärsyttää niiiin paljon, että otettiin yhteensä -12p tuosta p*rkeleen kitinästä! Ensimmäinen uusiminen oli ihan mun omasta huonosta ohjauksesta johtuva, mutta kaikki muut miinuspisteet sen jälkeen johtui ylikorkeasta vireestä. Mun täytyy alkaa treeneissä puuttumaan tähän selkeesti enemmän, Lunalle ei auta muuta kuin se että keskeytetään tekeminen ja koira ulos radalta näyttävästi. Olen Lunan kanssa lupautunu taas KSKY:n joukkueeseen rally-tokon SM-kisoihin, joten täytyy alkaa tekemään asian eteen jotain. Tosi noloa, jos meidän rata menee siellä piloille sen takia että koiralla keittää yli. Luna on niin supertaitava, sille ei kyltit tuota ongelmia mutta tuo vire tuntuu olevan meidän ainainen kompastuskivi joka lajissa.

Oltiin myös viime keskiviikkona 14.6 paikallisen Mustin&Mirrin (meidän sponsori) pyynnöstä S-marketin 100-vuotisjuhlassa esittelemässä seuran toimintaa. Siellä meillä oli ohjelmassa tokonäytöstä, temputtamista ja rally-tokorataa. Oli tosi mukava ilta, vaikka kun paikalle mentiin niin olivat unohtaneet rajata meille kehän.. Jouduttiin sitten vähän syrjempään, eikä ihmiset osanneet sinne oikein tulla joten katsojia ei paljoa ollut. Koirille tosin oli kivempi, koska aika kova hulina siellä oli, musiikkia ja koko ajan kuuluteltiin jotain. Seurakaveri oti tapahtumassa kivoja kuvia, tässä muutamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti