11.6.2017

Misseilyä ja paluu tokokentille

Lunan kanssa innostuttiin käymään mätsäreissä! Tai no, kun peräkkäisinä viikonloppuina paikkakunnalla oli mätsärit, niin oli tarpeeksi lyhyt matka että viitsi osallistua. :D Ei olla mätsäreissä käytykään aikoihin.. Unna ei päässyt leikellyn turkkinsa kanssa, joten edustettiin kahdestaan Lunan kanssa. Ekat mätsärit oli ShowHau RoadShow -mätsäri viime viikonloppuna 3.6. Osallistujia oli aika vähän, päivä oli aika huono kun samaan aikaan oli valmistujaisjuhlia. Luna esiintyi tosi nätisti, ja mun suureksi yllätyksekseni Luna voitti pienten aikuisten punaisten kehän, ja päästiin BIS-kehään! BIS-kehässä oli hyviä esiintyjiä, mutta yllätykset jatkui kun Luna voitti BIS-kehänkin! Eli lopullinen sijoitus oli PUN1 BIS1. Palkinnot oli todella hyvät!
 Eilen oli sitten toinen mätsäri, missä menestys jatkui! Luna esiintyi taas tosi kivasti, ja päästiin punaisten kehään ja voitettiin se! Matkalippu oli taas BIS-kehään. BIS-kehässä Luna oli hieno ♥ ja sijoituttiin toisiksi! Sijoitus siis lopulta PUN1 BIS2. Palkinnot oli taas kivat, Luna ansaitsi muutaman kuukauden namit molemmille. Melkein mätsäri-innostus iskee, kun näin kivasti menee.. Luna se vaan paranee vanhetessaan monessa asiassa.
Unnan kanssa taas korkattiin tokokisat melkein vuoden tauon jälkeen, viimeksi startti meillä oli viime vuoden SM-kisoissa KSKY:n joukkueessa ALO-luokassa. Silloin tulos oli ALO3, sitä aiemmin meillä on plakkarissa yksi I-tulos. Tarkoitus olisi tänä vuonna saada kasaan TK1.

Startattiin Ikaalisissa viime torstaina. Ilma oli vähän ikävä, satoi vettä ja Unna oli vähän surkeena, en oikein saanut sitä innostumaan. Paikkamakuusta tuli 8, koska jouduin antamaan kaksi maahanmenokäskyä. Muuten oli ok. Yksilöliikkeet oli kyllä osin aika haahuilua.. Seuraamisesta 7, siinä haahuili ja joku perusasento taisi jäädä tekemättä. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8, maahanmeno oli hidas ja jouduin varmistelemaan menikö maahan. Luoksetulo 9, perusasento oli hidas mutta muuten hyvä. Noutokapulan pito 10, se oli hyvä. Kauko-ohjaus 7, aika monta käskyä sain antaa, joku muu tuomari olisi ehkä antanut tästä huonommat pisteet.. Estehyppy 10 ja kokonaisvaikutus 10.

Lopputuloksena ALO1 170p. Ei kyllä mikään hyvä koe, vaikka I-tulos saatiinkin. Treenaamattomuus näkyi, paljon enemmän pitäisi tehdä häiriötreeniä. Kaukoissa pitäisi vahvistaa asentoja, jähmii jotenkin liikkuria siinä, kyttäilee. Paljon sellaista hienosäätöä on tehtävänä. MUTTA! Liikkeiden välit on ihan sikahyvät! Unna palkkaantuu sosiaalisesti hyvin, eikä paineistu palkattomuudesta. Nyt vaan paljon tekniikkatreeniä, ja kun saa pidettyä mielentilan tuollaisena niin hyvä tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti