28.5.2017

Teivossa rallyilemassa

Tänään jatkettiin Unnan kanssa rally-tokouraa starttaamalla ekaa kertaa AVO-luokassa. Ajeltiin Ylöjärvellä Teivon raviradalla kisaamassa. Samana viikonloppuna Teivossa pyöri sekä agility- että rally-tokokisoja aina perjantaista sunnuntaihin (perjantaina ei tosin tainnut olla rallykisoja). Matkustettiin jo aamulla aikaisin paikanpäälle katsomaan seurakavereiden suorituksia ALO-luokassa. Oli aika luksusta, kun seuran väellä oli oma teltta valmiiksi pystytettynä. Oli hyvä edustus meiltä näihin karkeloihin! ;)

Radat oli tosi kivoja! Alkuun jännitin kisapaikkaa, koska agilitykentät oli vieressä ja muutenkin hulinaa oli enemmän kuin yleensä. Unna ei kuitenkaan reagoinut sen kummemmin kuin aiemminkaan, joten siinä mielessä hyvillä mielin sai lähteä radoille. Meille sattui tosi kuuma päivä, joten se vaikutti hieman Unnan suoritukseen.
A-rata oli Pia Heikkisen käsialaa. Kiva rata, sekoilin itse aika paljon omiani mutta saatiin kuitenkin tulos 94p. ja 3.sija. Hieman ohjaajaa rokotettiin liiallisesta koiran houkuttelusta joillain kylteillä, valitettavasti en huomannut pyytää ketään kuvaamaan niin olisin itsekin käytännössä nähnyt mitä tuli tehtyä.. B-radalla tuomarina oli Anna Pekkala. Hänen radoillaan en ollutkaan ennen ollut. Arvostelu oli hänellä tiukempi, joskin rata oli kiva. Ohjaajavirheitä otin tältäkin radalta muutaman, lopputulos 97p. ja sija 1! Taitava Unski ♥ Tää on siitä niin ihmeellinen laji, että kun tuntuu et ihan hirveetä koiran perässävetämistä koko rata, niin sit saadaan kuitenki tuollasia pisteitä. En ymmärrä..
Unna ja palkintosaalis ♥ Kuten ehkä kuvasta huomaatte, Unna on päässyt kesäturkkiin! Käytin sen trimmaajalla turkin ohennuksessa, ja oli kyllä hyvä päätös. Koira on paljon tyytyväisempi, tuolla kun tuota turkkia on siunaantunut. Ensi vuonna ohennetaan turkki varmasti uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti