26.4.2017

RTK1 Unna!

Vähän myöhässä kirjoittelen mutta kirjoittelenpa kuitenkin. :D Oltiin lauantaina Unnan kanssa Seinäjoella Lagun rally-tokon tuplakisoissa, joihin saatiin onneksemme molempiin kisoihin peruutuspaikka. A-kisassa tuomarina oli Fiia-Maria Kivioja ja B-kisassa Tytti Lintenhofer. Radat oli kivoja ja helpohkoja, tosin Unnan kanssa voi aina sattua ja tapahtua.. Huomasin vasta kotiin ajellessani, että en ollut huomannut ottaa kuvaa radoista, höh! Olisi ollut kiva treenata niitä jälkeenpäin. Videota ei valitettavasti ole kuin A-radasta, B-radasta ei kaveri ehtinyt toisen koiran lämppäykseltään kuvaamaan.

Eka rata meni tosi kivasti. Unna oli kuulolla alusta alkaen, eikä missään vaiheessa tullut epätoivoinen fiilis. Pujottelussa Unna vähän keuli, mistä saatiin -1p. Lopputuloksena kuitenkin hieno 99p. ja sija 3! :)


Ennen B-rataa (ja omaa suoritusvuoroa, tietty..) eräs kisoihin osallistunut aussi pelootti Unnan syöksyessään Unnaa kohti, raahaten ja rapistellen kuramattoa samalla. :( En meinannut saada Unnaa palautumaan tilanteesta, vaan Unna kyttäili aussia koko ajan. Mentiin hallista ulos, yllytin sitä, ja sain sen jotenkuten kuulolle. Radalle mennessä Unna oli tosi väsyneen oloinen, ja paljon jouduin kannustamaan sitä alussa. Loppua kohti rata parani koko ajan, ja maaliin päästyämme oli tosi voittajafiilis! Lopputuloksena täydet 100p. ja sija 2! Sekä RTK1! Unski ansaitsi siis ekan tittelinsä. :)


Tuomareiden kommentit Unnasta;

'Hieno sujuva suoritus, kivannäköistä koko radan.'
'Hienoa yhteistyötä! Erinomainen ohjaus ja hihnan käyttö. Sujuva rata.'

Paljon on ollut ohjelmaa muutenkin, en vain ole ehtinyt juuri koneen ääreen istua ja päivittää blogia. On ollut möllirallya, treenejä, seuran näyttelyissä talkoilua sun muuta.. Lunalla on nyt juoksut, joten Ikaalisten 4.5 tokokokeen jouduin perumaan, mikä hieman harmittaa. Ens kuussa on Unnan silmätarkki, minne meen ihan syystä.. Unnan silmässä on ollut puolisen vuotta pieni valkoinen piste, jonka tavan lääkäri diagnosoi kolesterolikiteeksi. Itse olen samaa miettinyt, mutta haluan kuitenkin varmuuden asiaan. Jännittää jo nyt silti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti