13.2.2017

Dream on ♥ TK4 Luna ♥

Lopetetaan blogin hiljaiselo tämmöisellä isommalla uutisella! Eilen saavutettiin Lunan kanssa mein suurin tavoite tokon saralla, ja fiilis on vieläkin ihan uskomaton. Hieman yllättäen, napattiin viimeinen valionarvoon oikeuttava ykköstulos, ja näin ollen Luna on vahvistusta vaille FI TVA. Tää tunne on ihan uskomaton, jotenkin on jopa takki tyhjä kun tän eteen tehtiin ihan älyttömästi töitä. 

Koe oli Noormarkussa (Porissa) TVA:n hallilla, ja tuomarina oli Ilkka Stén. Aamu aloitettiin jo klo 9, ja koiria EVL:ssä oli kuusi. Rotukirjoakin oli mukavasti; kolme bc:tä, kultsu, flätti ja tuo minun pikkusheltti. Lähtönumero meillä oli viisi, eli häntäpäässä päästiin suorittamaan. Tuttuun tapaan aloitettiin ryhmäliikkeellä, ja molemmista osioista Luna sai 10. Kiertonoudosta tuli 8, kun jouduin Lunan pysäyttämään kerran kun meinasi lähteä väärälle kapulalle.

Yksilöliikkeet meni ihan hyvällä vireellä. Tunnari meni hyvin, siitä 10. Kaukoissa tuli jähmimistä, Luna kyttäsi ekan istumisen ovelle ja jouduin antamaan tuplakäskyn, mutta siitä eteenpäin ok ja arvosana 8. Luoksetulo hyvää Luna-laatua, siitä 9. Zeta myös ok, siitä 9. Ohjattu menikin sitten pipariksi, merkille meni ok mutta kun piti kapulaa lähteä hakemaan veti ruutu enemmän. Siitä otettiin sitten 0. Seuraaminen ihan perus-Lunaa, siitä 8. Ruutu oli niiiin super!! Mitä nyt pieni ilokiepsahdus lopussa, mutta siitä Stén antoi silti 10. Olin aika varma kakkostuloksesta ohjatun nollaannuttua, mutta pientä toivetta elättelin josko pisteet kuitenkin riittäis ykköstulokseen. Kun sitten palkintojenjaossa mainittiin uudesta valiosta, meinasi sydän pysähtyä. Itkuhan siinä sitten pääsi, kun koetoimari tiedotti meidän saaneen 261p. ja TK4. Ihan uskomatonta. Sténin sanoin 'ei tää nyt noin vakavaa ole!' No enhän minä järkytykseltä pystynyt kuin naurahtaa. Ihanat sanat sain myös liikkurilta, joka kertoi kehäsihteerien kanssa ihailleensa meidän menoa: 'jos joku sopii yhteen niin te sovitte'. Ja taas meinasi päästä poru. :D


 Yksi etappi on siis saavutettu. Nyt taidetaan Lunan kanssa pitää taukoa tokosta, ja keskittyä enemmän rally-tokoon. Ilmoitin Lunan ekaan VOI-luokan kokeeseen ensi kuun alussa, eli treenattavaa riittää. Täytyy kyllä olla tosi tyytyväinen siitä, millanen harrastuskaveri mulla on. Täydellisiä ei olla, mutta sovitaan yhteen hyvin. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti