12.6.2016

Kova työ palkitaan!

Oon yhtä hymyä kun kirjotan tätä tekstiä! Aika pitkälti tavoitteet ylitettiin tänä viikonloppuna, aiheena toko tällä kertaa. 

Viikonloppu alkoi iltakokeella perjantaina Ikaalisissa, jonne suunnattiin non-tokokoira Unnan kanssa debytoimaan meidän tokoura. Odotukset eivät kovin korkealla olleet, koska meidän treenaaminen oli jäänyt aika vähälle.. En myöskään ole koskaan jännittänyt koetta näin paljon, monta kertaa olin jo puhelin kädessä perumassa koetta, koska ahdisti niin paljon. Yleensä kun olen kokeeseen mennyt, olen tiennyt että koira osaa liikkeet, mutta Unnan kohdalla varsinkin paikkamakuu ei ole ollut varma. Noudee välillä seisomaan, pysyy paikallaan kylläkin. Tuomarina meillä oli Kurtti. 

Paikkamakuu 8. Se pysyi siellä!! Hieman pälyili, mutta pysyi. -2 pistettä tuli tuplakäskystä, jonka jouduin antamaan maasta perusasentoon pyydettäessä. Olen palkkaillut makuuta niin paljon että ei ihme..

Seuraaminen 8,5. Ihan ok seuraamista Unnaksi. Ekan peruasennon jouduin käskyttämään, kun Unna jäi tuijottamaan mun taskua.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5. Jouduin antamaan tuplakäskyn sekä maahanmenossa että peruasentoon paluussa.

Luoksetulo 10. Oli super! :)

Noutoesineen pitäminen 9. Muuten tosi hyvä mutta tiputti vähän aikasin (onneks sain kiinni). Tämän kanssa kun takuttiin niiiin paljon ja nyt se on suht hyvä. :)

Kauko-ohjaus 8. Muuten hyvä, mutta taas tuplakäsky sivulletuloon.

Estehyppy 10. Super!

Kokonaisvaikutus 9. Kurtin sanoin 'osaava mutta äänekäs'. :D

1-tulos yht. 169,5p!!


Vitsi oli aika mahtava fiilis kun kuulin että 1-tulos tuli! Olin ihan varma 2-tuloksesta, koska luulin että liikkeestä maahanmeno nollaantui. Mun non-tokokoira onkin tokokoira! Nyt varmaan sitten kun on tulos plakkarissa, saan kunnian edustaa meidän seuraa tokon SM-kisoissa. Huhhuh mihin sitä on taas mennyt itsensä lupaamaan..

Tänään jatkettiin sitten viikonlopun tokoputkea Huittisissa Lunan kanssa. Tuomarina oli jälleen kerran Kurtti.

Paikalla istuminen ryhmässä 2 min. 10. 

Paikalla makaaminen 1 min. ja luoksetulo. 10. Varmaa Luna-laatua!

Seuraaminen 9. Ihan ok, vähän Luna piippas mistä pistemenetys.

Seisominen, istuminen ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9. Pistemenetys tuli kun Luna vähän ennakoi pysähtymisistä seuruuta.

Luoksetulo ja pysäytykset seisomaan ja maahan 10. Oli super!

Lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo. 10. TÄÄ OLI SUPER! Mein vaikein liike ja se meni ihan täydellisesti!

Ohjattu noutaminen 10. !!

Merkin kiertäminen, pysähtyminen ja ohjattu noutaminen esteen yli hypäten 10. Jes!

Tunnistusnouto 7. Täydellinen tunnareille meno ja haistelu, mutta palautus.. Vähän ennen mua plikka menee maahan, aikeenaan alkaa pureskeleen tunnaria (oli vissiin hyvät natural menu -haisut mun käsistä jääny..). Lisäkäskyllä sivulle, onneksi otti kapulan mukaansa!

Kauko-ohjaus 10. Jee!

1-tulos yht. 305p, KP ja 2.sija!


ME TEHTIIN SE!! 10.kerta toden sanoi! Ihan järkyttävän upee fiilis, koska oon oikeesti meinannut monta kertaa antaa periksi vireongelmien kanssa. Onneks on hyvät treenikaverit, jotka on tsempannu ku on oikein mieli ollu maassa! Valiokello lähti viimein tikittään.. Aina mä vaan yllätyn ton koiran kyvyistä. ♥ Ihan mahtavat tokokoirat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti