10.4.2016

'Kyllä se kotona osaa'

..Omistaja siis, otsikkoon viitaten. Käytiin Unnan kanssa tänään Noormarkussa agikisoissa pienen pakollisen kisatauon jälkeen. Unnalla oli pikkuisen jumia niskassa ja jännitystä selkänikamien väleissä, mutta eilen tarkastushieronnassa saatiin puhtaat paperit, joten uskallettiin startata tänään radalle melkein kahden viikon treenitauon jälkeen.

Meillä oli kaksi rataa, agility-ja hyppyrata, jotka molemmat tuomaroi Asko Jokinen. A-rata oli agilityrata, jonka sössin ihan omin pikku kätösin. Ihan mahtava rata muuten, MUTTA en sitten ohjannut koiraa kunnolla putkeen, ja sieltä se sitten palas takaisin ja hyppäs seuraavan esteen ennen kuin ehdin korjata. Noh, ei muuta kun rata loppuun ja seuraavalle, fiilis oli tässä kohtaa vielä hyvä.


Ja sitten B-rata eli hyppyrata.. No, sanotaanko ettei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Homma karkas käsistä heti alussa, kirjaimellisesti. Unna-neiti otti ja varasti. Kisoissa! Eipä ole ennen tapahtunut. En saanut hommaa kasattua missään vaiheessa, ja aika sähläystä se oli alusta loppuun. Oli siellä hyvääkin pätkää, mutta alun varastaminen sekotti pakan. Ei muuta kuin uusia kisoja alle.


Unna aiheutti mulle harmaita hiuksia ennen kisapäivää, kun se kissan kanssa yhteistyössä päätti syyä muutaman kypsän broilerinluun.. Pakkihan siitä sekaisin meni, nyt ollaan seurantalinjalla vielä ja toivotaan että selvitään säikähdyksellä. Aina jotain. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti