27.3.2016

RTK1 Luna!


Päätettiin aktvoida pikkuisen meidän rally-tokouraa, ja sen seurauksena lähdettiin Tamskille Tampereelle kisoihin. Kyseessä oli tuplakisat, joihin onnekseni sain molempiin peruutuspaikan. Jännitti kovasti, sillä meidän rally-tokon treenailu on jäänyt kuukauden aikana yhden käsin sormilla laskettavaksi..

A-kisan tuomaroi Tytti Lintenhofer. Rata oli oikein mukava, eikä mitään kummallisuuksia löytynyt. Ekalla radalle mentäessä kolme neljä ekaa kylttiä Luna oli ihan jäässä. Tuossa videolla sitä ei oikeastaan huomaa ulkopuolinen, mutta minä kyllä huomasin sen.. Neloskyltillä ja siitä eteenpäin Luna alkoi rentoutua, ja sitten alkoikin armoton piipitys, joka sitten näkyikin kokonaisvaikutelmassa -4. Kuvaajaakin nauratti neidin piipitys.. Lopputuloksena kuitenkin 98p eli hyväksytty tulos.

B-kisan tuomaroi Iiris Harju. Oikein mukava rata tämäkin, ei valittamista. Tällä radalla Luna oli jo aika oma itsensä ja koko suorituksen aikana oli tosi hyvä fiilis. Ääntä pääsi nytkin vähän, mutta ei niin pahasti kuin edellisellä radalla. Se lopulta sitten näkyikin pisteissä - 98p, 2.sija ja RTK1!


Mahtava päivä kokonaisuudessaan. :) Nyt täytyykin alkaa tutustua AVO-luokan kyltteihin, jos sitä vielä ennen kesää lähtisi kokeilemaan onneaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti