7.2.2016

Tavoite tälle vuodelle saavutettu!

Startattiin lauantai-aamuna Katjan ja Hermannin kanssa kohti Seinäjokea ja agilitykisoja. Pieni jännitys oli päällänsä, kun tiedossa oli kaksi agilityrataa ja mielessä mahdollinen kakkosiinnousu, joka oli siis vain yhden LUVAn päässä. Unna oli oma rauhallinen itsensä, ja itseä helpotti kovin että sai jutella kaverin kanssa ennen radalle menoa.

Ensimmäinen rata tuntui ohjauksen kannalta jouhevalta, mutta radan puolivälissä keppien jälkeen Unna lukitti itselleen putken väärän pään enkä saanut sitä enää kovasta yrityksestä huolimatta muuttamaan suuntaa. Loppurata meni tosi kivasti, mutta väärän putken pään vuoksi ekalta radalta HYL.

Toinen rata oli ohjauksen kannalta aika haparointia. Tällä radalla oli paljon enemmän kinkkisiä paikkoja, ja se kyllä näkyi myös ohjauksessa epävarmuutena. Heti alussa A-esteen jälkeen Unna meinasi lähteä väärään päähän putkea, mutta sain homman pelastettua. Putken jälkeisessä takaaleikkauksessa olin jäljessä, ja Unna meinasi juosta jaloilleni mutta Unna pelasti tilanteen hienosti. Puomilla alkoi jännitys nousta, nolla on lähellä! Aiheutin itselleni ja Katjalle sydämentykytyksiä, kun kahden viimeisen esteen kohdalla koira hävisi näkökentästä, ja käännyin katsomaan missä se on niin meinasin ohjata ohi viimeisen esteen. Luojalle kiitos Unna jäi ihmettelemään ja kyselemään 'mihin nyt?' ja päästiin kuin päästiinkin kunnialla maaliin, tuloksella LUVA ja SERT sekä sija 2! On se mahtava kakara, seuraavaksi startataankin kakkosissa!


Katja takoi Hermannin kanssa myös mahtavaa tulosta tehden jokaiselta radalta LUVAn triplavoitolla ja ja näin ollen hekin nousivat upeasti kakkosiin! KSKY edusti tänään hienosti, kakkosissa kisannut seuralaisemme laskeskeli loppusaldona että neljä koirakkoa, kaksi SERTiä, kaksi LUVA ja seitsemän nollatulosta, vau! On meidän seurassa vaan aika taitavia koirakoita. :) Huomasin tosin että kontaktit pitää ottaa työn alle, sen verran niissä possuiltiin.. Mutta nyt vaan nautitaan tästä fiiliksestä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti