24.1.2016

“Believe you can and you're halfway there.”

Kuten otsikosta saattaa jo huomata, meillä oli Unnan kanssa aika mahtava päivä eilen Liedossa agilitykisoissa! Olen tehnyt töitä oman pään ja jännityksen kanssa, ja eilen päätin että nyt ohjaan kunnolla ja yritän pitää pääni kasassa koska Unna kuitenkin osaa. Lopputulos oli aika maukas!

Ratoja oli neljä (kolme agility- ja yksi hyppyrata), ja tuomareina oli Petteri Kerminen ja Henri Luomala. Kermisen radat oli aika suoraa liitoa, mistä en pahemmin pitänyt.. Suorat radat kun ei aina ole niitä kaikkein helpoimpia kun on nopea ja sähäkkä koira. :D Luomalan radoilla taas oli vähän pyöritystä, ja hänen radat olikin enemmän mun makuun.

A-radalla 5vp tuli kepeiltä, mutta muuten koko radan ohjaaminen tuntui hyvältä, ja Unna tuli hyvin ohjaukseen. Kepeille mentäessä mun olisi ehkä vähä enemmän pitänyt himmata Unnan vauhtia, kun rytmihän sillä katosi sen vauhdin takia. B-radalla tulikin sitten täpärästi 0-tulos, LUVA ja sija 4! Täpärälle meni kun viimeiselle esteellä Unna meinasi juosta ohi, mutta sain korjattua. Luulin eka et tuomarin käsi nousi, joten voitonhuutoja en uskaltanut päästää. :D C-radalla hyvä fiilis jatkui, ja tuloksena 0-tulos, LUVA ja sija 1! Siinä sitten jo riemu repesikin! Viimeiden D-radan sössin, kun en ohjannut putkeen kunnolla ja Unna bongasi väärän putken pään.


Oon niiiiin tyytyväinen meidän suoritukseen! Joka radalla mulla oli tosi hyvä fiilis, Unna otti hyvin kontaktit ja irtosi ihan mahtavasti. Yhteistyö tuntui hyvältä. Meillä oli joko hyvä päivä, tai sitten meidän tekeminen alkaa viimein sujua. :)


Ainiin, oltiinhan me Unnan kanssa viime viikolla näyttelyssäkin Turussa! Sieltä ei muuta jäänyt käteen kuin kokemusta, romanialainen tuomari Anca Giura ei tykännyt Unnan lyhyestä nokasta. :')

''Good general appearance.The head could be more important and muzzle longer. Correct ears. Right topline. Correct movement and coat. Not the most typical head'. NUO-EHLunankin kanssa ollaan treenailtu, vaikka enemmän Unnan kanssa on käyty noissa virallisissa kisoissa. Perjantaina oltiin TVA:n hallilla Noormarkussa treenailemassa tokoa porukalla. Haluttiin treeniä oudommassa hallissa, plus kun ollaan lunan menossa helmikuussa TVAn kokeeseen niin ajatuksena oli saada halli jo etukäteen Lunalle tutuksi. :) Kivasti treenit sujui, mitä nyt vähän oli ylivirettä ilmassa. Mennään vielä parin viikon päästä uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti