16.12.2015

Paistaa se aurinko risukasaankin

Saatiin nyt pitkästä aikaa hyviä uutisia liittyen Lunan terveyteen! Kävin Lunan kanssa Ventelän vastaanotolla kuvauttamassa neidin selän kokonaisuudessaan, ihan sillä ajatuksella että kun noita lihasjumeja/toispuoleisuutta on ollut niin halusin sulkea rakenteelliset viat pois. Lisäksi kun shelteiltä on löydetty muutoksia lanne-ristinikamista niin tutkimustiedonkin kannalta. Ja hyvältähän onneksi se selkä näytti.

Samalla otettiin myös kontrollikuvaa murtuneesta varpaasta, ja ainakin Ventelän mielestä varvas olisi lähtenyt luutumaan. Konsultoin vielä alkuperäisen kuvan ottanutta lääkäriä, kun hänellä on kuitenkin kuvaa lähtötilanteesta. Mutta ainakin vaikuttaisi tämänkin suhteen asiat hyvältä.


Tästä on nyt suunta toivottavasti ylöspäin. Nyt vielä ainakin kuukausi ollaan rauhallisemmin, mutta nyt olen uskaltanut mennä jo hieman pidempää lenkkiä, tossu jalassa tietty. Ontumista tai muutakaan huolestuttavaa ei ole esiintynyt, tosin koska haluan olla varma niin ehkä pyydän että konsultoivat vielä ortopediä asiasta.

Unnan kanssa meillä oli viime viikonloppuna Panu Rajalan agilityn tehovalmennusviikonloppu, jossa aiheena oli erityisesti käännökset ja itsenäinen eteneminen. Launtaina meillä oli luento aiheesta ja sen päälle tekniikkaharjoituksia, joissa tehtiin luentoaiheeseen sopivia eteenlähetyksiä sekä ihan perus käännösharjoituksia. Oli mielenkiintoista huomata, että Unnan eteenmenot olivat suht hyviä, mutta käännökset kaipaavat vielä harjoittelua. Sillä on tapana ampua aika lujaa esteiden yli, ja harjoiteltiinkin ihan sitä, kuinka koiralle kerrotaan tulevasta jyrkästä käännöksestä. 

Sunnuntaina tehtiinkin sitten ihan rataa, mikä sisälsi lauantaina harjoiteltuja aiheita. Oli eteenmenoja, tiukkoja käännöksiä ja välistävetoja (jotka on allekirjoittaneen sudenkuoppa). Mun omat ajoitukseni ja linjat on kyllä niiiiin hukassa.. Katotaan opinko ikinä. Unna oli silti taitava typy ♥ Alla muutamia pätkiä rataharjoittelusta sunnuntailta.


PikkuPossu on alkanu varastaa! Tähän asiaan pitääkin nyt paneutua.. Ja sitten kun mun jalat vielä toimis noissa välistävedoissa niin ois jees..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti