13.9.2015

Rally-tokouran korkkaus

Käväistiin tänään Nokialla Lunan kanssa korkkaamassa meidän rally-tokoura. Vaikka allekirjoittaneen olo oli aika flunssainen ja räkäinen, ihmeesti sitä jaksoi lähes koko päivän viettää kehän laidalla. Ilma suosi meitä, ja oli sopivan viileää mutta aurinko paistoi sen verran että se lämmitti mukavasti niin tarkeni tälläisen ei täydessä iskussa olevan olla paikalla.

Olin liikenteessä kaverin kanssa, joka osallistui AVO-luokkaan, joten saatiin seurailla myös AVO-luokan koirien suorituksia. ALO-luokka oli jaettu kahteen eri osioon, ja me oltiin ensimmäisessä ryhmässä jossa oli 16 koirakkoa. Suorittamaan päästiin numerolla 10. Tämä flunssa ja siitä johtuva vetämätön olo vähän vähensi jännitystä (lue: en jaksanut jännittää), joten hyvillä mielin lähdettiin suorittamaan. Rata meni muuten kokonaisuutena hyvin, mitä Luna piippaili vähän mutta en sen suurempia virheitä suorituksen aikana huomannut.

Lopputuloksena saatiin hyväksytty tulos, 90/100p. Koepaperit saatuamme selvisi, että -10vp oli tullut kyltiltä, jossa koira otetaan eteen ja peruutetaan 1, 2 ja 3 askelta; syynä askelpituus, olin kuulemma ottanut liian lyhyitä askelia taaksepäin. Luulin että toko on tarkkaa.. :D Alla video meidän suorituksesta.


Tuomarin kommenttina oli 'innokas koira!' Juu, vähemmälläkin touhotuksella selvittäisiin kyllä. :D Tästä on hyvä jatkaa harrastelua lajin parissa. Seuraavista kisoista en tosin tiedä, Lunan pitäisi aloittaa juoksut ihan kohta niin joka tapauksessa on tiedossa pieni kisatauko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti