28.6.2015

Ykköstä mä metsästän..

Tuli yllärilähtö tänään Huittisiin tokokokeeseen, kun sain EVL:lään peruutuspaikan. Koe meni kokonaisuutena hyvin, mutta se p*rkeleen ruutu nollattiin taas. Nyt sentään Luna meni sinne, muutaman käskyn jälkeen kylläkin. Ja mikä ärsyttävintä, jäätiin 1½ pisteen päähän ykköstuloksesta! AARRGGHH. Toinen kerta jo kun muutamasta pisteestä jäi kiinni.

Tuomarina oli Juha Kurtti, yks mun lempituomareista. :) Koe tehtiin kahdessa osassa, liikejärjestys oli sama kuin normaalissa kaaviossa.  Pisteet ja omat mietteet liikkeistä alla;

Paikalla istuminen 2 min 10 = Tosi nätti istuminen.

Paikkamakuu 4 min 10  = Hyvä makuu.

Seuraaminen 8 = Aika flegmaattista, tuli kyllä mukana mutta näki että mun jännitys heijastui koiraankin. Parempaankin Luna pystyy.

Zeta 7 = Joku unohti mitä istuminen tarkoittaa. Muuten nätti zeta.

Luoksetulo 10 = Taattua Luna-laatua. :D Oli kyl niin jämptit pysähdykset, pari ihmistä tuli ekan osion jälkeen kehuun mein luoksaria.

Ruutu 0 = Voi ruutu.. Ikuinen ongelma kokeissa. Merkille neiti meni kuin tuulispää, mutta ruutuun ei sitten niin millään. Tarjosi zetan merkkiä, palautin merkille ja sen jälkeen meni hienosti ruutuun ja tehtiin liike loppuun. Kun mä niin tiedän että se osaa! Mut positiivista on se, että sain sen meneen ruutuun reippaasti.

Ohjattu noutaminen 8,5 = Tosi hieno nouto, pisteitä ropisi hitaasta liikkumisesta (=ravasi) ja palautuksen vinosta perusasennosta. Mut se haki sen kapulan! ♥

Metallinouto 9 = Hidas palautus, muuten hyvä.

Tunnari 9 = Piste meni siitä, kun Luna 'pyöritteli' tunnaria suussaan palautuksessa. Ei kuitenkaan pureskellut, kuten tuomarikin totesi.

Kaukot 10 = Super!! Mä oon niin ylypee tästä! Hieno Luna!

Kakkososio oli selkeesti parempi kuin eka. Koira jännitti ja minä jännitin, ja se sitten näkyi suorituksessa. Mua ei silti ota päähän niin paljon kuin ajattelis, koska tämä oli aika mahottoman iso parannus meidän parista edellisestä kokeesta. Plus toi suorittaminen oli läpi kokeen tosi hyvää, mitä nyt ruudussa vähän sekoiltiin. Ja toi kakkososio, oon niin tyytyväinen siihen! Siitä mulla on jopa video olemassa, ekasta ei koska kuvaajaa ei silloin vielä ollut.


 Kolmosiksi tultiin. Kyl me viel ne ykköset saadaan. ♥

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti