12.5.2015

Unnan ensimmäinen näyttely!

Kuten otsikko kertoo, korkattiin Unnan näyttelyura 10.5 shelttien pääerkkarissa Harjavallassa. Shelttejä oli ilmoitettu koitokseen aika liuta, muistaakseni narttujakin oli viitisenkymmentä ilmoitettu. Lunakin pääsi mukaan turistina.

Ilma suosi meitä kerrankin, välillä jopa paistoi aurinko. Kehä oli aika iso ja nurmipohjainen, joten siinä oli koirien mukava tallustella. Matkaseurana minulla oli siskoni Nelli, jonka kanssa harmiteltiin jo ennen kehään menoa Unnan ruskehtavaa väritystä. Arvostelu oli jotenkin ihmeellinen omaan mieleeni;

'Blm bi-colour. Lovely colour. Good bone. Straight front. Short in foreface. Needs to grow a little.' Gail E. Richardson, Iso-Britannia


©Sirpa Saari

Pikkusen loksahti suu auki, kun tuo värijuttu tuossa luki. Ihana väri, wut? Taisi aurinko olla paistamatta siinä kohtaa kun tuomari kirjoitti arvostelua ja väri ei näkynyt. Tai sitten hän vaan henk.koht. tykkäsi Unnan väristä. Nokkakin oli puikkiksella lyhyt ♥ Mutta hienosti neiti käyttäytyi ja esiintyi hyvin, joten ylpeä saa olla kakarasta. Varmaan mennään kesällä pariin muuhunkin näyttelyyn pyörähtämään.

Lunan olen ilmoittanut pariin EVL-kokeeseen, jännää. Mennään nyt ainakin kokeilemaan kuinka meidän käy.. Eka koitos on Huittisissa 31.5, nyt pitäs alkaa treenaileen ahkerasti!
 

2 kommenttia: