10.4.2015

Arkea ja kevään tuntua

Taas on aikaa kulunut viime päivityksestä. Kevät tekee tuloaan, ja sen myötä tuntuu meidän harrastuksetkin aktivoituvan talven jälkeen. Arkea ollaan elelty, mutta on tässä kaikenlaista muutakin ehditty touhuta.

Viime viikolla käytiin Unnan ja Lunan kanssa mätsäröimässä pariinkin otteeseen, koska shelttien pääerikoisnäyttely lähestyy kovaa vauhtia ja harjoitellakin pitäisi. Unnan olen siis sinne ilmoittanut, Lunaa en viitsi enää viedä sen ison koon vuoksi. Unnankaan väri ei ole paras mahdollinen, sillä turkissa on aika paljon ruskean sävyä mikä tekee merle-väristä hieman 'likaisen'. Mutta nähtäväksi jää mitä tuosta muuten sanotaan.

3.4 oltiin Kankaanpäässä Kankaanpään koiraharrastajien järjestämässä mätsärissä. Alun perin mun piti vaan Unna esittää, mutta hetken päähänpistosta ilmoitin Lunankin. Unna sai pienten kehässä punaisen nauhan, mutta sijoitusta ei tällä kertaa tullut. Luna sen sijaan ihastutti tuomarin värillään, ja sijoittui pienten punaisten kolmanneksi. Oli se hieno! ♥ Samassa tapahtumassa oli myös ilmainen koirien studiokuvaus. Käykää Facebookissa äänestämässä mun tyttöjen kuvia voittoon! KESÄKUNTOON MÄTSÄRI 3.4 (Kuvissa on koirien nimet väärin päin mutta ei anna sen haitata menoa)

6.4 oltiin sitten vuorostaan Parkanossa mätsäröimässä. Siellä Luna sai punaisen nauhan mutta ei sijoittunut, mutta Unski yllätti; pienten punaisten ykkönen ja BIS4! Neiti esiintyi kyllä tosi hienosti, joten senkin kannalta voin olla tyytyväinen.

 

Lunan kanssa ollaan yritetty treenailla EVL-liikkeitä vähän huonolla menestyksellä. Tällä hetkellä ruutu ja ohjattu aiheuttaa Lunalle ihan jäätävää ahdistusta, eli toisin sanottuna nämä irtoavat ei nyt luonnistu millään. Ruutu menee etäpalkalla, kun neiti näkee että sinne ruutuun viedään jotain. Mutta hirveesti sitä jännittää se lähteminen sinne. Ohjatussa neitiä ahdistaa ne kapulat, ei voi mennä merkille ku ne kapulat on siellä, niitä pitää väistää! Ollaan siinä nyt edetty niin, että olen heitellyt miljoona kapulaa merkin ympärille ja ollaan vahvistettu merkille menoa ilman kapuloiden noutoa. Tämä on parantanut ohjattua, mutta luimistellen ja ravilla sinne yhä mennään. Ruudun kanssa täytyy varmaan välimatkoja lyhentää ja tehdä jollakin superilla etäpalkalla.

Ollaan myös yritetty nostattaa meidän rally-tokon harrastamista. Lunan kanssa käytiin joskus vuonna nakki alkeiskurssi, mutta se jäi sitten tokon ja agilityn jalkoihin. Se on Lunalle paljon mielekkäämpää, koska saan kehua sitä ja Lunahan rakastaa mun kehuja. Se vähän tuppaa paineistuun mun hiljasuudesta. Alla tyylinäytettä, virheitä on x1000 mutta ei anneta sen häiritä. :D


Mitäs muuta.. Nyt on vähän huono viikko ollut, kun Unna on ripuloinut kolmatta päivää ja Lunallakin näyttää maha olevan vähän kuralla. Annoin niille matolääkkeen alkuviikosta, että lieneekö siitä mennyt sekasin.. Canicuria ollaan nyt syöty täällä, Unnasta olen vähän huolissaan kun kolmatta päivää jo maha sekasin. Ekana päivänä oksentelikin. Täytyy nyt seurailla, saapi nähdä tuleeko eläinlääkärireissu ensi viikolla. >.<


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti