12.3.2015

Kuulumisia

Hups, viime päivittämisestä onkin jo pari kuukautta.. Alkuvuosi oli aika hiljaiseloa, mutta nyt kun kevät kolkuttelee oven takana alkaa koirarintamallakin taas tapahtua. :) Nautin niin tästä auringonpaisteesta!

Mitäs tässä nyt on tapahtunut.. Lunan kanssa käytiin viime kuussa tokoilemassa VOI-luokassa kakkostuloksen verran. Ei ihan Lunan hermot kestäneet, kun outoon halliin päästiin vasta kun oma luokka alkoi, ja oltiin vielä ensimmäisenä vuorossa. Se oli melkein suoraan kehään kun halliin päästiin, eikä koira ehtinyt yhtään rentoutua. Tekeminen oli sitten sen näköistäkin. Katsotaan koska mennään seuraavaksi kisaamaan, jotenkin musta tuntuu et startataan seuraavaksi EVL-luokassa. Tuntuu jotenkin turhata hinkata VOI-luokassa, kun EVL:ssä ei montaa uutta liikettä ole. Zeta on Lunalle ok, ja ohjattu noutokin on hyvällä mallilla.


Unnan kanssa ollaan käyty agitreeneissä viikottain, ja olen pikkusen yrittänyt aktivoitua tokonkin suhteen Unnan kanssa vaihtelevalla menestyksellä. Eilen käytiin luustokuvissa Ventelällä, ja aika hyvältä näytti. Ventelän arvion mukaan kyynärät 0/0, selkä terve, lonkat A tai B (inan olis saanu kuulemma olla syvempi lonkkamalja) ja polvet oli ok. Nyt odotellaan vielä Kennelliiton eläinlääkärin tuomiota, toivotaan että kaikki näyttäs hyvältä niidenkin silmin. :) Ilmotin Unnan myös Harjavaltaan shelttien pääerikoisnäyttelyyn 10.5. Myös 9.5 olisi ryhmis Harjavallassa, mutta sinne en valitettavasti pääse kun olen meidän seuran tokokokeessa koetoimitsijana. :( Pariin muuhunkin näyttelyyn olisi tarkoitus Unna ilmoittaa.


Olen aloittanut pitämään taas kevään alkeistoko-kurssia, ja täytyy sanoa että olen taas oppinut valtavasti uutta. :) Tosi kiva ohjata erilaisia koiria ja ohjaajia. Varmaan tämän kevään tulen pitämään kursseja, ja ehkä jotain lyhyempiä kursseja kesällä. Katsotaan mitä keksitään. Tokokokeita on kans tulossa kolme meidän seuralla kymmennen vuoden tauon jälkeen. Toivotaan että olis osallistujia, että voitas jatkossakin pitää! Kaikenmoista menoa ja meininkiä olen myös suunnitellut tälle vuodelle. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti