26.10.2014

Koiraharrastus = parasta!

Jeejee nyt on niin mahtavat fiilikset Marjo Heinon agilityvalkun jälkeen; kyllä me Lunan kanssa jotain osataankin! Videota ei valitettavasti ole todisteeksi Lunan parhaudesta, mut yritän pikkusen avata asiaa kirjoittaen. Ratahan siis oli seuraavan näköinen;

Radan alku otettiin silleen et jätin Lunan ekan hypyn taakse vinoon, ja menin itte kolmannen esteen kohdalle ja kauko-ohjasin sieltä. Luna osas ihan sairaan hyvin tuon kauko-ohjauksen, putkelle meno oli pikkasen eka hakusessa kun neiti pyrki puomille, mutta sain ohjeen edetä itte paremmin kohti putkea ja sinnehän se koira sit suhahti. Keinulla Luna teki aika törkeän lentokeinun, ja toisella yrityksellä karjasin 'kii!' niin kovaa ku ääntä lähti ja koira pysäs ku seinään. Annettiin muille hyvät naurut :D Esteellä 11 Luna meni hyvin takaakierrolle, kepit meni molempiin suuntiin upeesti. Esteellä 21 putken jälkeen menin taas liikaa koiran liikeradalle, jolloin olin esteen 22 niistossa myöhässä. Korjattiin niin, että juoksin koiran putkeen ohjattuani suoraan niistolle, ja muutaman toiston jälkeen meni hyvin.

Valkun anti: mun pitäs luottaa enemmän koiraan, eikä mennä auttamaan sitä liikaa ja näin asettua sen liikeradalle. Plus rohkeemmin käyttää noita kauko-ohjauksia, koska Luna osaa ne ja mulle helpompaa nopean koiran kanssa. Kontaktit on kans ottanu vähä takapakkia jostain syystä, eli ei muuta kun vahvisteleen niitä. Luna hiippailee kontaktille, ja siinä tuhraantuu hirveesti aikaa. Eli kosketusalusta käyttöön..

Tuli niiin hyvä mieli, kun Marjo muisti meidät ja sano että ollaan edistytty kauheesti, kun aikasemmin minä olin vähän hukassa ja koira syöksyi sinne tänne. Meidän yhteistyö on kuulemma tosi upeeta katteltavaa. Alkaa itsellä taas innostus agilityä kohtaan nousta, kun tulee välillä onnistumisiakin. :) Ja Luna ei tainnu kun yhden riman tiputtaa koko aikana, jes! HYVÄ FIILIS!

Bonuksena uusia kuvia lapsosista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti