14.9.2014

Voivottelua

Tänään käytiin porukalla treenailemassa ja kuvaamassa suorituksia. Otettiin ihan heittona VOI-luokan liikkeet, ihan sen takia että nähtiin mikä on lähtötilanne ja että mitä aletaan harjoitella ennen kokeeseen menoa.

1. Seuruu
Mun mielestä meidän seuruu menettelee, kontakti saisi olla parempi mutta kokonaisuutena ok. Harjoittelua vaatii sivuaskeleet ja peruutus.

2. Liikkeestä istuminen
Lunalle vaan itseluottamusta liikkeen suorittamiseen, osaa käskyn mutta olen käsimerkillä vielä tukenut istumista että tulee onnistumisia.

3. Luoksetulo
Ekalla kerralla tarjosi seisomisen sijaan istumista > käskyjen erottulua kehiin? Toisella kerralla teki tosi hyvät stopit, tykkään tästä liikkeestä. :)
Yritys 1
 Yritys 2

4. Ruutu
Itseluottamusta tähänkin liikkeeseen. Alustaa pitää vielä käyttää oikean paikan hahmottamiseksi, vielä arpoo osittain paikkaa kuten nytkin. Muuten suht sujuva, seuruu osuus hyvä.

5. Hyppynouto
Huoh, voi nouto. Aina yhtä ällöjä nuo kapulat Lunan mielestä, vaikka teknisesti osaa. Hipsuttelua tuo takasintuominen.

6. Metallinouto
...Niin. Se iiihana metalli. Mut hei se toi sen!

7. Tunnari
Vire, vire ja vielä kerran VIRE. Heti kun on kierroksia niin haistelu loppuu siihen. Eli pitää vaan löytää se tapa rauhotella koiraa, koska idean Luna osaa 100%. Ei vaan jaksa keskittyä. Videolla ei näy, mut haettiin verkko tunnarien päälle, jolloin ei päässyt nostaan kapuloita vaan merkkasne  ja meni hyvin. Sit viel toisto ilman verkkoa > täydellinen tunnari. Eli se p*rkeleen VIRE.

8. Kaukot
SE ON OPPINU JOTAIN!! Takajalat pysy tiiviisti paikallaan, hieman epävarma mut jeejee oon niin onnellinen tästä onnistumisesta! Itsevarmuutta koiralle vaan tähänkin liikkeeseen niin avot! :)


Ihan kivat treenit oli. Muillakin tuli onnistumisia, eli eiköhän me vielä tänä vuonna olla VOIttajassa vielä. ;D Hirvittävä into päästä kisoihin kokeileen uusia liikkeitä!

Ai niin, eilen oltiin Lunan kanssa hierojalla eikä mitään kivoja uutisia saatu vielkään. Yhä oli toispuoleisuutta ja niska pökkelö, eli ensi viikolla mennään uusiks. Hyvin lähti jumit aukeen, mut vaatii nyt muutamia käsittelyjä. Hieroja sanokin, että koirasta huomaa et on tullut niskoilleen joskus (nii-in, mun pikku agi-idiootti..) Mietin jo ihan tosissaan lopetanko koko agilityn Lunan kanssa, kun se vaan teloo itteensä. Muuten mulla on rikkinäinen koira jo kuusvuotiaana. :/ Noh, mutta ehkä kuuntelen mitä ensi viikolla sanotaan..

2 kommenttia:

  1. Hienoa tekemistä! :) Nämä upeat tokosheltit niin ilahduttaa mun sydäntä. :) Meidän kuulumisia voi lukea osoitteesta millinmaailma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ja Luna kiitetään! Kovin oli kivan näköstä tekemistä myös teidän blogissa, kyllä sheltitkin osaa! ;D

      Poista