17.8.2014

Pikapäivitys

Pidemmittä puheitta vähän kuulumisia:

Mun ja Lunan tokon piirinmestaruuskisat meni mettään, kun neiti päätti alottaa juoksunsa etuajassa! Suuren pettymyksen jälkeen tyydyin kohtalooni, olisin niin kovin halunnut päästä edustamaan meidän seuraa kisoihin. Mutta tavoitteena on jo seuraava tokokoe syyskuun alussa, jolloin olis sitten mahdollisuus saada se TK2! Oon niiiin valmis etenemään VOI-luokkaan, en jaksa enää tahia AVO:n liikkeiden kanssa..

Ja sitten mun minineiti. :) Me käytiin eilen korkkaamassa Unnan mätsäriura Sastamalassa, josta sijoituksena PUN-. Unna esiintyi ihan kivasti, vaikka en sen kanssa varsinaisesti ole mitään näyttelyhommia harjotellut. Pikkasen olis tehnyt mieli leikkiä takana juoksevan koiran kanssa, mutta muuten tosi hienosti esiintyi. En oikein pitänyt tuomarin arvostelusta, sillä lempirodut olivat äkkiä selvillä ja sijoitti koiria, jotka käyttäytyivät kehässä todella huonosti (räköttivät, ja kaikkea muuta kuin esiintyivät). Samaa sanoi muutama muukin. Onneksi oli kuitenkin kyse vain mätsäristä. :)

Meidän seuramme KSKY:n uuden hallin avajaisviikonloppu lähestyy kovaa vauhtia! 30-31.8 on luvassa lauantaina agilityepikset ja sunnuntaina möllitoko+match show, joita nyt järjestellään kovaa vauhtia. Tervetuloa!

Ps. Myös minä alan pitää elämäni ensimmäistä tokokurssia, jännää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti