4.8.2014

Niska jumissa :(

Käytin Lunan tänään hierojalla Sastamalassa Sanna Laineen vastaanotolla päälle viikko sattuneen 'muuriepisodin' vuoksi. Luna siis hyppäsi treeneissä tohinoissaan ihan täysillä päin muuria, ja nokka maata viistäen teki kuperkeikan siinä samalla. On se aika taitava.. Oireilua ei agilityssä sen jälkeen näkynyt, mutta tokossa huomasin Lunan heittävän toiselle lonkalle aina maahanmenon yhteydessä.

Lunan niska oli _todella_ jumissa ja toispuoleisuutta oli, jonka Sanna sanoi selkeästi johtuvan tästä meidän tapaturmasta. Niskan kireys oli jo pikkuisen vaikuttanut myös takapään kuntoon, eli reisilihaksissa oli jännitystiloja. Sanna sai jumit hyvin auki, mutta oli sitä mieltä että koska niska oli niiiin jumissa, olisi hyvä käydä parin viikon päästä näyttämässä mihin suuntaan tilanne on kehittynyt. 18.8 suunnataan siis uudestaan Sastamalaan.

Sannalla ei oltu aiemmin käyty, ja syy miksi hänen vastaanotolle suunnattiin oli se, että meidän vakkarihieroja oli lopettanut toimintansa. :( Sanna oli kuitenkin oikein mukava ja osaava, eli voin suositella muillekin! Tässä taas näkee kuinka tärkeää koiran lihashuolto on, koska jos olisin vielä vähän aikaa odottanut olisi edessä voinut olla pitkä tauko ja pitkät hoitojaksot. Hyvältä kuitenkin vaikutti, joten toivotaan että parin viikon päästä saadaan terveen paperit. Päätin että loppuviikko ollaan nyt hissunkissun, eikä agilityyn Luna pääse tällä viikolla. Lauantaina mennään piirimestaruustokoilemaan Köyliöön, eli ihan hyvään saumaan tämä hieronta tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti