28.7.2014

Opiskelu jatkuu: Koetoimitsija 1

Dodiin, nyt kun kerta päätös tuli että meidän seura vuokraa hallin käyttöönsä, on tämä nainen päättänyt vakaasti pitävänsä kursseja ja järjestävänsä seuratoverien kanssa tokokokeen tulevaisuudessa. Tällä ajatuksella lähdimme lauantaina 26.7 seurakaverin kanssa koetoimitsija 1 -kurssille, koska meillä ei seuran puolesta ole tokon koetoimitsijoita.

Kurssi pidettiin Seinäjoella Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin kokoustiloissa. Päivä alkoi aamulla yhdeksältä, eli lähtö oli aamulla jo seitsemän aikaan. Hyvissä ajoissa olimmekin perillä. Meitä oli yhteensä 28 osallistujaa eri puolilta Suomea, oli muutama tullut jopa Joensuusta asti paikalle. Päivän aikana käsiteltiin Kennelliiton sääntöjä ja koetoimitsijan tehtäviä, ja keskusteluakin syntyi runsaasti. Koska kyseessä oli koetoimitsijakurssin 1 (eli yleinen) osa, oli paikalla kaikkien lajien osaajia. Oli mielenkiintoista kuulla eri lajien juttuja, kun minähän en niistä paljon (agilitya lukuunottamatta) tiedä.

Päivä loppui yhden maissa, ja kätösiimme saimme todistuksen käydystä kurssista ja materiaalikansion. Silmissä siintää jo kurssin kakkososa, ja sellainen järjestetään ainakin Lempäälässä 15.11. Jos oma kennelpiirimme ei kurssia siis järjestä, suuntaamme Lempäälään. Taas opin tälläkin reissulla paljon uutta, ja innostukseni tokoa kohtaan sen kun syvenee vain! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti