6.7.2014

Lomailua

Hups, olen tooosi laiskasti päivitellyt blogia kesällä... Minä kun lomailen nyt niin on olevinaan niin paljon kaikkea muuta tekemistä kuin blogin päivittelyä. ;)

Tämä viikko oltiin melkein kokonaan äitini luona Pohjanmaalla. Oltiin oikein sananmukaisesti maalla, oli upeaa koiria päästää juoksemaan isolle tontille vapaaksi ja ne nauttivatkin täysin siemauksin. :) Uusia kuvia tuli myös räpsittyä, Luna kyllä on taas komeasti tiputtanut koko turkkinsa näyttäen lähinnä Muumien muurahaisleijonalta.
Unnan väri on mun mielestä hopeoitunut jonkin verran, ruskeasta väristä ollaan päästy aika lailla eroon. Päässä sitä on vielä jonkin verran. Olisi tarkoitus mennä mätsäreihin vähän harjoittelemaan ja jossain vaiheessa ajattelin Unnan kanssa vähän kehässäkin käydä pyörähtämässä kuulemassa mitä hänestä sanotaan. Kokoa on tällä hetkellä n.31cm eli jos yhtä tasaisesti kasvaa kuin tähän mennessä niin ihan hyvän kokoinen pitäisi neidistä tulla.

Unnan kanssa harrastuksissa ollaan päästy jo hyvään alkuun. Agilityn alkeiskurssi aloitettiin muutama viikko sitten, ja se kestää läpi kesän. Unnalla on innokkuutta oikein kivasti, kunhan vaan muistaa levätä välillä että kiinnostus pysyy yllä. Tokoiltukin ollaan jo itsenäisesti, ja sivulletulo alkaa olemaan jo aika mallikas. Ruoka maistuu neidille hyvin, kaikki menee alas ellei vähän seuraile mitä neiti maistelee. Vaihdettiin Royal Caninista Acanaan, ja kakan määrä puolittui ja laatu parani. Myös iho ei enää hilseile yhtä paljon. Monenlaisia koiria ollaan myös tavattu, vaikka joillekin isommille pitää vähän pöristä. Häntä pystyssä niitäkin mennään silti moikkaamaan. ;) Ihmiset on Unnan mielestä aivan ihania, ja kaikkia pitäisi moikata! Siskoni on Unnan suosikki, voi sitä itkun ja hännänheilutuksen määrää kun hänet näkee!

Kaiken kaikkiaan aivan ihanan kaverin olen itselleni saanut, oikein järkevän oloinen koira ja tosi älykäs (niin hyvässä kuin pahassa :) ). Unna on hurmannut kaikki avoimella luonteellaan. Saa nähdä tuoko murkkuikä haasteita tullessaan, mutta tällä hetkellä tuntuu että meillä menee tosi hyvin. Luna on piristynyt huomattavasti kaverin tultua tuloon, ja ruoka maistuu hällekin paremmin kun on vähän kilpailua. On kiva treenata myös ihan erilaisten koirien kanssa. 
Lunan kanssa ollaan oltu kisatauolla, ja nähtävästi tauko jatkuu heinäkuun loppuun. Odotan tosin Lunan juoksuja alkavaksi, joten voi olla että tauosta tulee odotettua pidempi. Pitäisi käydä myös se puuttuva AVO:n ykköstulos hakemassa että saatais se TK2.  

Mutta nyt me lomaillaan ja nautitaan tästä yllättävästä helleaallosta! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti