1.6.2014

Menolippu kakkosiin!

ME TEHTIIN SE! Saavutettiin mein tavoite tälle vuodelle ja siirryttiin kakkosiin hienon radan siivittämänä. :) Harjavallassa siis oltiin tänään kisaamassa, jossa hyppäri x1 ja agirata x2. Hyppyrata oli nurmella, ja sieltä tuloksena HYL. Luna kuumui aika rajusti, ja eka möhläys tuli hypyllä ennen vaikeaa keppikulmaa. Keppejä Luna ei löytänyt, ja sieltä vitonen myös. Sitten lenteli muurin palat, ja hylky tuli sitten viimoselta hypyltä kun Luna pitkän suoran lopuksi hyppäsi väärän hypyn. Hupsis!


Hyvällä mielellä lähdettin kuitenkin agiradalle. Rata oli oikein mukava, juuri sellainen meille sopiva. Luna kuunteli hyvin ja ei tohottanut, ja mun ohjauskin jännityksestä huolimatta oli hyvää. Kun päästiin maaliin, huusin vaan ekana et 'oliko se nolla?!' ja vastaukseksi sain että 'oli'! Voi sitä riemua, hyvä etten purskahtanut itkuun! Tällä radalla ei tullut muita nollia, paitsi yksi yliaikanolla.


Oon oikeesti niiiin helpottunut! Viimeiselle radalle ei siis enää startattu, vaan saatiin lahjakortti WECA:n tuleviin kisoihin. Nyt aattelin pitää Lunan kanssa pienen kisatauon, jos seuraavaksi aikasintaan kesäkuun loppupuolella startataan. Yritän saada nuo meidän kontaktit kuntoon, kun joudun niin paljon varmistelemaan noilla kontakteilla. Kakkosissa siihen ei enää oo niin paljon varaa, vaikka onkin nopea koira. Kyllä vaan oon niin ylpee tosta mun karvaturrista ♥2 kommenttia: