9.6.2014

Kuvapläjäys ja kesän suunnitelmia

Olen vähän laiska ollut kuvailemaan koiria viime aikoina, mutta aurinkoisen illan kunniaksi päätin ottaa kameran kauniiseen käteen ja kuvailla koiria. Taas kerran totesin, että kyllä pennun kuvaaminen voi olla hankalaa.. Etenkin kun vertaa Lunaan, joka voisi käskystä seistä paikallaan vaikka kuinka pitkään. Ohessa niin onnistuneita, ja ei-ihan-niin-oppikirjanmukaisia otoksia;

'Äitiiii saankosaankosaanko tuon namin?!'
 'Katso kun mie oon nätti!'

'Tässä näytän kuin olisin pelkkää päätä..' 
 '...Ja tässä kuin olisin pelkkää nokkaa...'
 'Isosisko on ylväs!'
'Minä vähän vielä opettelen posetusta, mutta enkö olekkin nätti?'

Että sellaisia kuvia. Eiköhän Unnakin kohta ala malttaa seisoa paikallaan kauemmin kun ollaan tokoilu saatu jo alkuun. ;) Aloitetaan Unnan kanssa ensi viikolla alkeisagility, ei tietenkään hypitä vielä mitään mutta kontakteja ja ohjausjuttuja sun muuta aletaan harjoitella. Unna on onneksi kovin innokas tekijä, joten eiköhän me hyvään alkuun päästä. :) 

Lunan kanssa ollaan agility kisatauolla, suunnitelmissa olisi startata seuraavaksi Ylöjärvellä vasta 27.7. Oli tarkoitus jo heinäkuun alkupuolella lähteä korkkaamaan kakkoset, mutta JOKU meni ilmoittamaan itsensä tokonkoulutusohjaajakurssille ja siellä vietetään pari heinäkuun viikonloppua.. Plus 26.7 on koetoimitsijakurssi 1, jonne lähden yhden seurakaverin kanssa. Toiveissa kun olisi pitää tulevaisuudessa tokokokeita täälläkin päin, meillä kun ei toimitsijoita pahemmin ole. Että siinä meneekin kivasti kesäloma, mulla kun sitä harvinaista herkkua on 3 viikkoa heinäkuussa.

Tokon suhteen noin muuten en ole päättänyt lähdetäänkö Huittisiin piirimestaruuskisoihin seuran porukan kanssa vai tokon rotumestaruuskisoihin Tampereelle hakemaan sitä viimistä AVO1:stä. Molemmat kiinnostaisi hirveästi, josko sitten ilmottaudun avoon molempiin ja jos piirimestaruuksista tulee TK2 niin sitten en mene rotumestaruuksiin. VOI:n liikkeet kun ei ole vielä alkuunkaan koevalmiita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti