10.5.2014

Viimeisen nollan metsästys jatkuu edelleen + Unnan 14vko kasvukuvat

Tänään käytiin kääntämässä Kauhajoella agilitykisoissa, ja pienistä jutuista oli taas kiinni se nollan saaminen.. Oli siis hyppyrata ja agilityrata, hyppäriltä tuloksena 10vp ja aksaradalta 15 vp. Sijoituttiin molemmissa luokissa kolmansiksi kuitenkin. Lunalla on alkanut ilmetä rimojen tiputtelua ja epäilen vahvasti jonkun tason selkäjumia, eli onneksi on tiistaina aika hierojalle.


Tässä hyppäri, jossa heti toisella esteellä rimantiputus ja sitten tuolla yhdellä esteellä oma ohjausvirhe, etenin liian nopeasti enkä ottanut kunnolla tuota hyppyä. Muuten oon tyytyväinen rataan, koira kuunteli ja muuten ihan suht puhdasta menoa.


Agilityradalla tippui TAAS yksi rima, ja sitten tuli lentokeinu mitä ei meillä ole kisoissa koskaan ennen tapahtunut. Lunakin istahti hauskasti tuon keinun jälkeen kuin ihmetellen mitä just tapahtu. :D Ja sitten renkaalle mentäessä olin auttamatta jäljessä ja Luna ei tiennyt minne mennä. Ihan tyytyväinen olen tähänkin rataan, vaikka korjattavaa on.

...Eli nousunollan metsästys jatkukoon! Seuraavaksi suunnataan kuun lopussa varmaan Nokialle ja Harjavaltaan, josko siellä tärppäisi. :) Pienistä jutuista on enää kiinni.

Ja sitten tämä meidän nuorimmainen! Unna kasvaa kovaa vauhtia, ja on toipunut todella hyvin leikkauksesta. Ei uskoisi että noin kuukausi sitten neiti oli vielä toipilaana.. Ikää on kertynyt jo päälle 14 vkoa, joten ei mikään ihan vauva hän enää ole. ;)
Ollaan harjoiteltu pikkusen tokon alkeita, ja hyvin kuuntelee ja on mukana touhussa. Treeneissä kiertää mukana, ja tykkää kovasti muista ihmisistä. Koiratkin on ihan kivoja, niille pitää vaan joskus vähän haukahdella. ;) On hän vaan niin hurmaava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti