27.5.2014

Sitä sun tätä

Vähän olen taas laiskasti blogia päivitellyt, vaikka menoa on ollut paljon. Viikonloppuna oli niin lämmin ja mahtava ilma, että ei sitä tullut paljon aikaa koneella vietettyä. Viime lauantaina oltiin Valkeakoskella agilitykisoissa, mutta sieltä ei tuomisina kotiin ollut vielä(kään) sitä yhtä nousunollaa. Agilityrata oli jotain aivan järkyttävää, rata oli kiva mutta minä sössin oikein olan takaa mm. juoksemalla muuria päin ja kaatamalla sen. Myös Luna näytti osaamistaan päräyttämällä suoraan päin rengasta ja hajottamalla sen. Tästä en videota kehtaa edes ladata.. Tuloksena radalta 20vp.

Hyppyrata oli mukava, ja sieltä tuli kaksi rimanriputusta eli yhteensä 10vp. Pudotukset oli ihan omia vikoja, otin alussa koiran vastaan vastakäännöksellä kahden esteen takaa mikä pysäytti liiaksi koiran vauhdin. Mietin valssin ja tuon välillä, ja valitsin väärin. Keppien jälkeisen hypyn jälkeen olin taas liian hätäinen ja etenin liian nopeasti vasemmalle, ja rima tippui. Muuten rata oli minun silmään oikein hyvä, mitä nyt käännökset ois saanu olla tiukempia (=oma ohjaus selkeämpää/nopeampaa). Eli näitä samoja ongelmia kuin ennenkin.


Eilen oltiin Unnan ja Lunan kanssa KSKY:n tokovalmennuksessa, jota piti Riitta Kivimäki ja Taina Ahokoivu T-teamista. Lunan kanssa keskityttiin ruutuun ja kaukoihin. Ruudussa ongelmana on oikean paikan löytäminen ilman 'lätkää', ja kaukot.. Niin, nehän nyt on siis ihan vaiheessa, menee aikaa että saan ne siihen kuntoon että voidaan VOI-luokassa startata. Unnan kanssa tehtiin pentujuttuja. seuraamista ja sivulletuloa sekä luoksetuloa. Hän on niin innokas pikkuneiti! Kaikki ihmiset ja koirat on niiiiin ihania, ettei malttaisi millään olla paikallaan!

Lopuksi vielä hieman tuoreita kuvia viikonlopulta kun oli hellettä. Käväistiin lauantaina agilitykisojen jälkeen mökillä uimassa, ja Lunakin pääsi uimaan. Unohdin ottaa kyseiseltä reissulta kuvia, joten saatte tyytyä takapihalta otettuihin otoksiin. ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti