3.5.2014

Seinäjoen agilitykisat 3.5 :)

JIPII SAATIIN MEIDÄN TOINEN NOLLA! Muutenkin oon niiiin tyytyväinen tän päivän ratoihin. Saldona siis voittonolla ja LUVA, yks hylky ja hyppäriltä vitonen ja kakkossija. Ei siis mikään turha reissu. :)


Tässä ensimmäisenä rata, joka siis nollarata ja joka poiki myös LUVAn. Tältä radalta ei muut nollaa saaneetkaan, aika paljon jäin varmistelemaan kontakteille ja rauhotin koiraa, mikä loppupeleissä oli ihan hyvä asia.


Toisen agilityradan sössin ihan itse. Jäin varmistelemaan koiraa kepeille ja siitä se alamäki alkoi. Alku meni ihan hyvin, mutta pieni virhe veti meidän loppuradan ihan plörinäksi, tuloksena siis HYL. Tässä nähdään kuinka mun koira ei anna mitään virheitä anteeksi. :DParas hyppäri ikinä! Oon aina pelännyt hyppäreitä, koska Luna on nopea ja itse olen hidas = olen aina jäljessä. Tässä radan ainoa vitonen tuli siitä, että Luna lähti suorittamaan keppejä väärältä puolelta. Saatoin tukkia tuossa koiran näkyvyyttä, tosin Luna on ennenkin tehnyt näitä tempauksia kepeillä ihan ilman mun apujakin..

Oli kyllä niin hieno päivä, tai oikeastaan hieno viikko! On mulla vaan upea harrastuskoira (oon saattanut sen muutaman kerran sanoa mutta oon vaan niin kiitollinen tuosta otuksesta). Kiitokset mukavalle seuralle tästä päivästä, ens viikolla Kauhajoelle metsästämään viimeistä nollaa! ;)


1 kommentti: