1.5.2014

Hieno vappupäivä!

Käytiin tänään kääntämässä Lunan kanssa Ikaalisissa tokokisoissa. Vappusää oli aika kolea täälläpäin, joten lämpimästi sai pukea päälle. Luna oli kokeessa ihan super, ja kotiintuomisina oli AVO1 193p, KP ja kakkossija. :) Meidän seurakaveri vei luokan voiton, ja näin ollen meidän seura otti komean kaksoisvoiton. ;)

Suora näytti tältä:

Paikalla makaaminen:10
Seuraaminen taluttimetta: 10
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10
Noutaminen: 10
Kauko-ohjaus: 9
Estehyppy: 8
Kokonaisvaikutus:10

Olen TODELLA tyytyväinen tähän suoritukseen, kuten pisteistä voi arvata. Lunan seuraaminen oli parasta ikinä, se oli mulle jo suuri voitto että saatiin seuruu kuntoon kokeessa(kin). Noutaminen oli kans ihan super, sen kanssa kun ollaan takuttu tuon palautuksen kanssa (neiti hidastelee ja jää vinoon perusasentoon).

Pisteenalennukset tuli kaukoissa siitä, että eka istumaannousu ja huonoksi, ja jouduin korjaamaan toisella käskyllä. Hypyssä Luna kolautti aika lailla estettä takaisintullessa, mistä tuli heti kahden pisteen alennus. Muuten hyvä hyppy.

Video loppuu vähän kesken, kun kaverini joka kuvasi kaatui tuolinsa kanssa kun koira vetäisi hänet kumoon. Kaveri kuitenkin selvisi ilman vammoja, onneksi. :D Voittoisa kaksikko, Perla ja Luna :)

Myös Unna pääsi mukaan ihmettelemään menoa ♥

Nyt enää siis yksi ykköstulos ja TK2 on plakkarissa. Voittajan liikkeitä ollaan jo aloiteltu, mutta en usko että tänä vuonna vielä startataan, enintään ihan loppuvuodesta. Meillä tulee kaukot olemaan todella hankalia, ruutu on hyvällä mallilla ja moni muu liike kaipaa vielä fiksausta. Hiljaa hyvä tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti