30.3.2014

Uusi laumanjäsen!

Nyt viimein pitkällisten etsintöjen jälkeen meidän lauma kasvoi yhdellä jäsenellä. Eilen hain kotiin Turusta Käpäläkoplan kennelistä suloisen bi-merle -nartun. Pentu on viralliselta nimeltään Käpäläkoplan Flora, tuttavallisemmin Unna. :)

©Kitta Peltoniemi

Luna on tosi hämmentynyt uudesta tulokkaasta, mutta leikkii innokkaasti Unnan kanssa kuitenkin. Yö meni myös todella hyvin; Unna nukkui Lunan kopassa, ja Luna sängyn alla tai mun sängyssä. Suureksi ihmekseeni en aamulla herännyt yhteenkään pissa/kakkakasaan, ja neiti on joka kerta tehnyt pissit pihalle. Toistaiseksi lattiat ovat siis vielä säästyneet.. :D

Unnan ja Lunan ensileikit ♥

...Ja sama meno jatkui aamulla..

Unna vaikuttaa oikein pätevältä pikku pennulta, eikä häntä hirveästi uudet asiat jännitä. Selkeästi rauhallisempi on kuin Luna oli pentuna, mikä on oikeastaan ihan hyvä. Tänään mennään jo katselemaan ja ihmettelemään tokotreeneihin, saa nähdä mitä tyttö on niistä mieltä. 

Ps. Shetlanninlammaskoirat ry:n sivuilta löytyi ylläri; sijoituttiin Lunan kanssa Tokosheltti v.2013 sijalle 5! On mulla vaan pätevä pörriäinen. ;) Ja saatiin myös se ykkösruusuke tokosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti