2.3.2014

AVO1 179p. KP ja luokkavoitto!

Startattiin eilen meidän eka AVO-luokan startti Seinäjoella, ja en voi kyllä paljon tyytyväisempi olla: mun ADHD-lapsi näytti että kyllä hän keskittyäkin osaa, ja tuloksena AVO1 179p. KP ja luokkavoitto. :) Tuomarina meillä oli Mauri Pehkonen, joka mulle entuudestaan oli tuntematon. Ihan mukava tuomari, tykkäsin kun perusteli joka liikkeen jälkeen kattavasti pisteet. Tiukkaa linjaa kyllä piti arvostelussaan.


Paikkamakuu, mitä pelkäsin etukäteen kauheesti, meni ihan superisti!! Kova treenaaminen tuottanut viimein tulosta. Vähän jännitti, kun mun kauhukseni piiloon mentiin _ulos hallista_ enkä ollut Lunan kanssa koskaan mitään vastaavaa harjotellut. Luna kuitenkin oli ollut hiljaa paikallaan koko paikkamakuun ajan, yksi miinuspiste meni siitä että koira meni liian hitaasti maahan (=käskytin itse vähän myöhässä, koska Luna katseli muualle).

Seuraavanlainen suora saatiin aikaiseksi, ohessa myös videot liikkeistä.

1. Paikalla makaaminen:9

2. Seuraaminen taluttimetta: 7

 
..Aivan järkyttävää, tästä ei paljon muuta sanottavaa ole. Ärsytti kun toi Mujusen Salme päätti tuossa seuruun loppupuolella tulla tuolta hallin päätyovesta sisään (mistä ei olisi saanut kulkea..) ja Lunan meni pasmat viimeistään ihan sekasin siinä kohtaa. Vaikka tietysti koira ei saisi häiriöö ottaa tuollasesta, mutta Luna on Luna.. :D

3. Maahanmeno seuraaminen yhteydessä: 9


Semmonen suht hyvä. Pistealennus taisi tulla tuosta hieman liian hitaasta maahanmenosta.

4. Luoksetulo: 10
 
!!! Tätä liikettä pelkäsin, ja Luna teki sen täydellisesti. Myhäilin itsekseni, kun tuomari sanoi että ensimmäinen täydellinen stoppi tänään. :D

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9


En muista mistä pisteenalennus tuli, olisiko Luna tuossa ottanut vielä muutaman askeleen eteen käskyn jälkeen..? Aika perus.

6. Noutaminen: 8

Meni paremmin kuin odotin. Palautus oli taas tuollanen laiska, mutta hakeminen hyvä. Perusasento jäi myös vinoksi, mistä tuli pisteenalennusta myös.

7. Kauko-ohjaus: 10

JES. Eipä muuta.
 
8. Estehyppy: 9
 
Siinä esteen eessä oli joku hyvä haju. :D Muuten aika hyvä hyppy.

9. Kokonaisvaikutus: 8

Tuomarin mukaan ohjasin koiraa hyvin, mutta Lunan äänekkyys laski pisteet. Luna on tuon agilityn aloittamisen jälkeen tullut aika äänekkääksi, haukkuu ja kitisee liikkeiden välissä ja joskus myös liikkeiden aikana (=seuruu).

Oikein tyytyväinen olen. Koularin meinaan saavuttaa myös AVOssa, saan tässä alkaa harjoittelemaan VOIn liikkeitä samalla. Hieman ollaan jotain jo otettukin, mutta VOIhin on vielä pitkä matka..

3 kommenttia:

  1. Vautsi, hienon näköistä menoa teillä! Onnea hienosta tuloksesta :)

    VastaaPoista
  2. Olipa upeaa katsottavaa :) , onnea vielä tätäkin kautta :) T:Tiina

    VastaaPoista