5.1.2014

Vuoden ekat kisat!

Tänään aloitettiin kisavuosi mukavasti Noormarkussa. Tiedossa oli 3 x agirata, mikä meille sopi paremmin kuin hyvin, tietäen Lunan kuumuustason hyppareillä.. Luokissa ei taaskaan montaa mediä ollut, olisko semmoista 4-5 ollut joka startissa. Luna oli liekeissä taas kerran jo ennen radalle pääsyä.

Katselin jo ennen rataantutustumista ekan radan alkua 'sillä silmällä', eli tiesin että siinä tulee meidän ensimmäinen ongelmakohta. Ja niinhän siinä kävikin. Vaikealta kulmalta kepeille ja neiti lähti kepit lähes keskeltä keppiriviä. Keppien jälkeen meni vielä väärästä päästä putkeen, oli muuten vaikea kohta tuokin. En ymmärrä mitä tuossa puomilla tapahtui, aivan suora linja ja neiti juoksee ohi..? Oli vissiin niin kovin touhussa taas ettei huomaa katsella eteensä. :D Muuten oli ihan pätevää menoa tällä radalla. 
Rata 1

..Ja sitten tämä 2 rata. Luna oli jostain syystä _aivan_ sekaisin, meni ihan läpijuoksuksi tämä. Onneksi ei videolla kuule kuinka kiroan.. Eli ensinnäkin tuo alun hyppysuora, jostain syystä Luna lähti hakemaan putkea ennen viimeistä hyppyä. Ei meinaa mennä putkeen, ja juoksee suoralta linjalta A:n ohi. Wtf? Putkelta kepeille oli oma virhe, olisi pitänyt ohjata selkeämmin. Puomille ei jostain syystä halunnut myöskään lähteä, oli mukavampaa juoksennella..

Tässä oli taas klassinen esimerkki kuinka käy, kun Luna kuumuu liikaa. Silloin ei korvat pelaa, ja se tekee aivan outoja ratkaisuja. Omassa ohjauksessa tietty on myös parantamisen varaa, mutta tällä radalla Luna ei ollut laisinkaan oma itsensä.
Rata 2

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä rata 3. Tämä oli selkeästi meidän paras suoritus, vaikka aluksi pidin rataantutustumisessa tätä rataa osittain hankalana. Nollatulos oli _todella_ lähellä, vähän harmittaa kun oli yhdestä vitosesta kiinni. Keinulla Luna juoksi ohi, mutta huomasi itsekin oman virheensä lähes heti. Olen todella ylpeä noista kepeistä, Luna haki kepeille superhyvin! On mulla vaan höntti agisheltti ♥

Rata 3

Että tälläinen reissu tällä kertaa, sijoituttiin kolmansiksi tuossa viimosella radalla. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen kisaan Seinäjoelle, jossa edessä on 2 x agirata ja 1 x hyppyrata. Jännittää tuo hyppyrata, että kuumuuko neiti vai suoriutuuko kunnialla.. Joulukuussa Lempäälässä meidän hyppyrata oli ihan kauheeta katsottavaa, Luna vaan juoksi ympäri rataa.. Siitä ei kyllä oikeastaan voi enää kuin parantaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti