12.1.2014

Treenitauko

Nyt meillä alkoi sitten noin kuukauden pituinen treenitauko kun Luna aloitti juoksut. Viitteitä juoksusta on ollut jo viikkoja (merkkailu, hajujen perässä meneminen, kiinnostuneet urokset), joten tiesin viime viikon kisojen jälkeen olla varaamatta kalenteriin tälle kuukaudelle mitään menoja.
Toki nyt sitten kotona treenaillaan, mutta ryhmätreenit jäävät nyt sitten hetkeksi.

Tarkoitus oli startata tokon AVO-luokka helmikuussa, mutta koska se heikoin liike (paikkamakuu) jää nyt treenaamatta, voipi olla että kyseinen suunnitelma siirtyy maaliskuulle, että ehditään treenata kunnolla ja saadaan liike varmaksi. Olen alkanut Lunaa tutustuttamaan metallinoutokapulaan, suuhunsa se ei sitä vielä kunnolla ota mutta suostuu koskemaan kuitenkin. Hiljaa hyvä tulee. Kaukoissa yritän alkaa opettaa tavoitteellisesti seisomaannousua, kun se tuntuu Lunalle olevan tosi vaikea liike, aina ne tassut liikkuu johonkin suuntaan. AVO-luokan liikkeitä tietty myös treenataan että oltaisiin joskus kisavalmiita. Ajattelin myös häiriötä mennä treenailemaan kaupungin keskustaan, kunhan saisin vain aikaiseksi..

Agilityssä aion kisata tänä vuonna myös, kisoja en vielä ole sen tarkemmin valinnut. Kun nyt tosiaan jo yksi tämän vuoden tavoite saavutettiin saamalla se meidän eka nolla. Ehkei se kakkosiin siirtyminenkään ihan mahdoton ajatus tälle vuodelle ole... Jos vaan jaksetaan treenailla ahkerasti. ;)

Pakkasetkin tuli viimein, ihanaa! Käytiin Lunan kanssa metsäkävelyllä päivällä kun oli niin kiva keli, tässä sieltä muutama kuvia. :)Surkea otos mutta hauska tilannekuva :D

2 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, Lunalla on niin kaunis nassu ja tuosta väristä Mila on (minä olen) vähän kade, heh ;D <3

  Teillä niin etenee nuo harrastukset, olette jo kovaa vauhtia suuntaamassa tokossa AVOon ja agissakin varmaan kohta kirmaatte kakkosissa! Täytyy kohta itsekin kyllä jo kisaamaan päästä, ettei nouse rima ihan älyttömän korkealle, nyt jo jännittäää :D

  Ai teillä ei saa treenata juoksujen aikana, harmi, mutta ihan ymmärrettävää. Meillä saa juoksupöksyjen kanssa käydä. Toivottavasti ei mene meillä ihan kisasuunnitelmat kovin myttyyn juoksujen takia, mulla kun ei oo hajuakaan koska pentujen jälkeen niiden pitäisi alkaa. Toivottavasti ennen maaliskuuta sais pois alta, niin ei tarvis niitäkään kovin pitkään odotella :)

  Rapsuterkut siskolle! t. Mila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luna kiittää! ♥ On sen nassu kyllä nätti, värikin kiva mutta tuota karvaa saisi vaan olla enemmän! Neiti on aika tuollanen kevyt malli. :D

   Haha joo, ja minä jonka ei pitänyt koskaan edes alkaa kisata MISSÄÄN lajissa. Nyt mennään lujaa jo kisasta toiseen, että näin sitä voi mieli muuttua vuodessa! Ja se on oikiasti pahin se eka kisa, siitä kun pääsee yli niin on jo helpompaa. Toki jännitän yhä, varsinkin agikisoissa, mutta en enää niin paljon kun aluksi. :)

   No periaatteessa saisi varmaan housujen kanssa mennä hallille, mutta oon pitäny näitä juoksuja meidän 'taukoina'. Muuten tulee käytyä niin intensiivisesti treenaamassa, että tekee itselle ja koirallekin rauhottua välillä.

   Milalle terkkuja myös Lunalta! ♥

   Poista