6.1.2014

Nollavoitto!

Ei ollut turha reissu tänään Seinäjoelle! Tuomisina hyppyradan 3.sija 10vp ja agiradan nollavoitto!! Ja tulihan sieltä mukaan yksi hylkykin, neidin pitää näköjään yhdellä radalla aina kuumua niin että menee pikkusen sohlailun puolelle. ;D

Seinäjoen halli oli oikein mukava, ja tosi hyvä fiilis jäi kyseisestä paikasta. Halli oli lämmin, niin ei tarvinnut palella odotellessa. Ensimmäinen rata oli hyppyrata, jota jännitin kaikista eniten juurikin tuon Lunan kuumuusongelman takia.. Mutta yllätyin positiivisesti! Eka puomi tippui kun Luna vähän varasti, ja yhdeltä putkelta tuli vitonen kun seisoin aivan Lunan edessä... Mutta muuten oli tyytyväinen tähän rataan!

Rata 1
 

Ja sitten tämä meidän nollarata! Paljon oli lähellä piti -tilanteita kun joku nimeltämainitsematon oli 'hieman' jäljessä.. Hienosti Luna kuitenkin haki esteet ja loppu on historiaa! :))

Rata 2

Viimonen rata ei enää sitten mennyt hyvin, hylky tuli. Luna kuumui taas vähän liikaa, kepeiltä saatiin jo hylky kun Luna keppien lopussa ampaisi liian aikaisin pois rivistä. En viitsinyt alkaa enää korjaamaan, koska huomasin että Lunalla alkoi kierrokset nousta, joten päätin jatkaa eteenpäin ettei suurempaa turhautumista olisi tullut. Lunasta aina tietää kuumuustason noista putkista; vaikka olisi suora linja niin neiti ei juokse putkeen vaan alkaa komentaan mua. A:n lopussa Luna varasti, enkä ehtinyt kunnolla putkelle ohjaamaan. Mutta oli tuollakin radalla hyviä hetkiä, joten ihan tyytyväinen tähän päivään pitää olla!

Rata 3

Että on hyvä olo, kun viimeinkin saatiin se eka nolla! Tästä on hyvä jatkaa kisauraa. :)2 kommenttia:

  1. Wautsi mitä irtoamista ja vauhtia! Onnea :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo ollaan treenattu jonkun verran tota irtoomista, koska Luna on niin hitsin nopia ja minä hidas.. :D

      Poista