13.11.2013

Päivittelyä näin kuukausien jälkeen..

...Joo myönnetään, allekirjoittanut on ollut nyt todella epäaktiivinen tämän blogin kirjoittelun kanssa. Harrastus on kyllä säilynyt aktiivisena taustalla, mutta kirjoitusinto on kokenut pienen kolauksen. Tapahtunut on vaikka mitä tässä lähes parin kuukauden aikana; on startattu ensimmäisissä virallisissa agilitykisoissa (tuloksella HYL mutta kuitenni), käyty valmennuksissa ja treeneissä säännöllisesti. Ekat viralliset kisat oli Noormarkussa 22.9, joissa startattiin kahdella agilityradalla. Meni paremmin kuin ajattelin, olisi se huonomminkin voinut mennä...


26.10 oltiin Heinon Marjon agilityvalmennuksessa Noormarkussa. Rata oli mukava, mutta hankala ainakin meidän tasoiselle koirakolle. Valmennuksessa oli porukkaa paljon meidän seurasta, joten tutun väen kanssa saatiin treenata.  

Erilaisia ohjaustyylejä kokeiltiin ja ei me nyt ihan huonoja varmaan oltu. Yllättävän vaikeaksi osottautui putkesta putkeen meneminen esteillä 15 & 16 ja 19 & 20. Marjo sanoi että esteiden sijoittelu on aivan sääntöjen mukainen, joten tälläistä rataa voi nähdä ihan oikeissakin kisoissa ainakin korkeammissa luokissa. Ohjaus osottautui yllättävän vaikeaksi, ja monen koira ei nähnyt toisen putken päätä. Kerran vähän autettuna Luna hoksasi homman, ja meni putkesta putkeen ongelmitta. Mullehan on nämä agilityn kaikki ohjaustermit aivan outoja, joten taas tuli paljon uusia tekniikoita läpikäytyä. Muun muassa niisto ja vippaus tuli meille aivan uusina asioina. Meillä onkin Marjon valmennus taas tulevana viikonloppuna 16.11, mitä odotan innolla!

Tokon kohdalla.. Joo. Piiiikkusen on into mennyt meidän paikkamakuuongelmien kanssa, mutta olen tavoitteeksi laittanut että startataan AVO-luokassa viimeistään helmikuussa. Pakko asettaa itselleen joku tavoite, tai pian jää tämä harrastus kokonaan agilityn jalkoihin. Olen vähän sellainen ihminen että turhaudun nopeasti, ja jos jokin asia ei mene niin kuin olen suunnitellut niin välttelen sitten asiaa viimeiseen asti. Nyt on vähän käynyt niin tämän tokon kohdalla. Mutta olen nyt vakaasti päättänyt aktivoitua tässä lajissa, koska haluan vielä vähintään ainakin sen TK2-tunnuksen tokosta. Vähän on intoa myös haitannut se että meillä ei yhdistyksellä ole ohjattuja treenejä tällä hetkellä, joten ollaan saatu tyytyä kavereiden kanssa treenaukseen. Olen vähän kaivannut niitä ohjattuja treenejä.. Etenkin kun on näitä ongelmia alkanut tulla.

Mitäs muuta.. Tulin äsken yhdistyksen kokouksesta, ja hallitus oli päättänyt että hankitaan yhdistykselle yhteiset seuratakit! Seura sponssaa takkia puolet takin hinnasta, mikä mun mielestä on hyvä homma. Kiva saada näkyvyyttä seuralle, kun meillä kerta on kisaavia koirakoita suht paljon eri lajeissa. Innolla jään odottelemaan.. 

Että tälläistä meille. Lunan mahakin tuossa oireili taas, mutta siirryttyämme täysin raakaruokintaan oireet ovat hävinneet ja koira alkanut syödä paremmin ja ruokahalua löytyy. Yhä tuo nirso on, mutta syö kuitenkin. Kerittiin jo käydä Tampereella asti tutkimuksissa ja tähystykseenkin oli aika varattuna, mutta peruttiin se kun ruokavalion muutos toi noin hyviä tuloksia. Toivotaan että nyt saadaan olla terveenä ja nauttia näistä meidän yhteisistä harrastuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti