21.8.2013

Luna 2v!

Luna täytti tänään 2-vuotta! Minun pieni synttärisankari ♥

Kyllä tähän kahteen vuoteen onkin mahtunut niin iloja kuin surujakin.. Kaikesta huolimatta en varmaan päivääkään vaihtaisi pois, kaikki vastoinkäymiset(kin) ovat vaan  vahvistaneet meidän suhdetta. Hullua kuinka nopeasti aika on kulunut, juuri tuo oli sellainen kämmenen kokonen mötti joka kuseskeli joka paikkaan.. Niin ne lapset kasvaa! Kyllä minä vaan semmoisen rakkaspakkauksen sain pari vuotta sitten että oksat pois! ♥


Hei tässä muuten lupaamani video meidän TK1-tokokokeesta, älkää katsoko omistajaa, ihailkaa fiksua koiraa! Paikkamakuuta ei tässä nyt ole, yksilösuoritukset vain. Muuten olen tyytyväinen, mutta seuraaminen taluttimetta oli kyllä aika järkyttävää haahuilua..

     


Mulla on nyt loma! Luna pääsi muutamaksi päiväksi isäni luo lomalle, ja allekirjoittanut itse lähti viime lauantaina muutamaksi päiväksi äitini luo Kortesjärvelle kaitsemaan suomenlapinkoiran pentuja. Pentuset olivat jo päälle seitsemänviikkoisia, joten oli aika tekeminen pysyä niiden perässä. Olivat kyllä niin suloisia, onneksi en jäänyt niin kauaksi aikaa että olisin ollut läsnä luovutusvaiheessa - olisin märissyt aika lailla.. Onneksi yksi pennuista, parkki tyttö Hilja, jää minun siskolleni. Oikein ihana otus, rakastuin. Rauhallinen ja fiksun oloinen pentu. Ohessa kuvia, ei onneksi yhtään pahentanut tätä hirmusta pentukuumetta ei..

              Myrsky ja Inari
Hilja ja Myrsky                                            Hilja
 
  Hilja


 Inari ja Hilja
           Alma ja Usva (vanhemmat)                         Sissi ja Hilja
                                Myrsky
 

 Pennuista ehdottomasti omia suosikkeja olivat Myrsky ja Hilja. Myrsky oli oikea riiviö, mutta tosi fiksun ja kiltin oloinen koiruus. Hiljassa iski se rauhallisuus, ja se että muksu tiesi jo oman nimensä?! On oikea kopio isästään Usvasta, ihan samanlaiset ilmeet ja eleet. Raukka oli niin sulonen kun sai ensimmäisen kerran lauantaimakkaraa elämässää, hirmunen tärinä ja hännänheilutus ja maiskutus ♥ Huoh kuinka haluaisinkaan taas oman pennun..

Lomalla olisi nyt tarkoitus treenailla kovasti tokoa, jos saan AVO:n liikkeet edes jotenkin kasaan tarkotus olis mennä yhdistyksen porukan kanssa piirimestaruustokoon Huittisiin 15.9. Täytyy nyt katsella saanko liikkeet kuinka kuntoon, perusteet on kaikkiin kyllä mutta suoritusvarmuus puuttuu.1 kommentti:

  1. Teille on kiva haaste: http://sulonjastellanelama.blogspot.fi/2013/09/blogihaaste-kesamme-2013.html

    PS: Ne videot tarvii ladata youtubeen, vielä en ole ehtinyt sitä tekemään mutta teen sen kyllä :)

    VastaaPoista