4.8.2013

Koiratäyteinen viikonloppu!

Huhhuh on pitänyt kovaa hellettä koko viikonlopun! Meillä viikonloppu on mennyt koiramaisissa merkeissä: eilen lauantaina oltiin tokokokeessa Raumalla ja tänään sunnuntaina Nokialla ryhmänäyttelyssä. Molemmat reissut menivät oikein mukavasti helteestä huolimatta.

Eilen tokokokeessa Luna ylitti itsensä! Tuomarina toimi ihana Ilkka Stén, joka teki kokeesta todella rennon hauskoilla heitoillaan. :) Tiesin heti alusta lähtien että nyt saadaan varmaan hyvä tulos, Lunan vire oli aika super kokeen aikana. Pisteet oli ihan kohdillaan tällä kertaa:

Luoksepäästävyys: 9
Paikalla makaaminen: 10
Seuraaminen kytkettynä: 9
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9
Estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10

Tulos: 189p. 1.sija ja KP!!

Paljon iloisempi ei voi olla! Ihan huippu suoritus Lunalta, seuraaminen yhä kaipaa tekemistä mutta muuten olen tosi tyytyväinen!


Tänään käytiin siskon kanssa kääntämässä Nokialla ryhmänäyttelyssä. Keli oli vielä kuumempi kuin Raumalla eilen, ja välillä kehän odottelu tuntuikin aika tuskaiselta. Päästiin me lopulta kuitenkin kehään, nuorissa ei tällä kertaa ollut kuin kuusi koiraa joten arvostelu sujui joutuisasti. Tuomarina oli tällä kertaa virolainen Mari Palgi, oikein miellyttävä tuomari ja käsitteli koiria nätisti. Lunan arvostelu:

'Koon ylärajalla, keskivahva. Hyvin pyöristynyt kuono, vahva alaleuka. Pyöreät silmät, hyvin taittuneet ja sijoittuneet korvat. Erinomainen ylälinja, hyvin kulmautunut. Rintakehä vielä hieman kapea ja syvyys puutteellinen. Tarvitsee lisää eturintaa. Kaunis profiili seisoessa. Kaunis blue merle -väri. Pöydällä tänään hieman ujo.'
NUO-EH..Mielestäni ihan totuudenmukainen arvostelu, tykkäsin että tuomari noinkin laajasti vaivautui tuomaroimaan. Ainoa vaan että Luna oli tänään harvinaisenkin rohkea pöydällä eikä pakitellut kun tuomari piteli, mutta selvästi hän suosi 'rohkeita' koiria joka ihan oikein onkin. Ohessa voi katsoa videota meidän suorituksesta.

Että oikeinkin hienosti meni viikonloppu meidän mittakaavalla. Tokossa enää yksi ykköstulos ALO:sta ja saadaan koulari! Sitten pitäisikin hioa AVO-liikkeet kuntoon jos sitten pääsis joskus AVO:ssa starttaamaan.. Myös näyttely meni odotettua paremmin, joten tyytyväinen olen. :)

Nyt ensi viikonloppu vaan ollaan, huomenna mennään tokotreeneihin mutta sitten pidetään loppuviikko treenitaukoa. Ollut vähän turhankin paljon menoa ja meininkiä joten nyt vähän rentoillaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti