8.7.2013

Tauti voitettu ja juoksut loppusuoralla!

Jee kohta päästään taas reenaamaan! Luna on ollut pian jo toista viikkoa oireeton (jos ette ole lukeneet edellisiä tekstejä niin neidillähän oli siis kennelyskä) ja juoksutkin alkavat olemaan loppusuoralla, joten pian päästään taas tekemään kivoja juttuja eikä tarvitse vain kotona jumittaa.

Olen nyt puolitoista viikkoa ollut täysin saikulla tokosta ja agilitystä, ja tauko on tainnut tehdä hyvää niin koiralle kuin omistajallekin. Tänään treenattiin pitkästä aikaa jääviä, jotka meni sata kertaa paremmin kuin ennen lomaa! Myös seuraaminen oli saanut lisää pontta ja oli paljon energisempää, eli mun täytyy nyt selvästi pitää säännöllisin väliajoin taukoa treenaamisesta. Ens maanantaina meillä alkaa taas ohjatut treenit, joita ootan innolla. :) Agilityyn uskalletaan varmaan kanssa jo ensi viikolla, pitää aika rauhallisesti alotella kun ollaan oltu saikulla niin kauan.

 Luna the ruohonmussuttaja ;D

Tässä saikun aikana olen ehtinyt suunnitella myös meidän loppukesän/syksyn rientoja. Ilmoitin Lunan 4.8 järjestettävään Nokian ryhmikseen, ihan vain sen vuoksi että haluan yhden tuloksen nuorten luokasta ennen kuin siirrytään avoihin. Junnuistahan meillä on alla kaks EH-tulosta (joita suuresti ihmettelen Lunan koon vuoksi, mutta en valita!) Avoissa en kyllä aio liiemmin varmaan käydä, ihan vaan mielenkiinnon vuoksi voisi tuloksen toisen käydä silloin tällöin ottamassa. Toko-kokeita tulossa on ainakin kaksi, sen TK1 tuloksen haluaisin yhä tänä vuonna..

Ihan ekstrahieno juttu on se, että päästiin mukaan Hämeen shelttien paimennuspäiville Piikkiöön elokuun lopulla! Olen tästä aivan superinnoissani, olen jo kauan halunnut kokeilla mitä mieltä Luna on kyseisestä touhusta, onhan kyseessä kuitenkin paimenkoira. Paimennuspäivää odotellessa siis! *happy dance*

Jotenkin ollut tosi vaikea priorisoida näitä menoja, kun tuntuu että joka viikonloppu olisi jotain mihin olisi kiva osallistua! Valinnanvaraa siis on, vähän liikaakin. Pitäisi sitä joku viikonloppu ottaa joskus hieman rauhallisemminkin.. Kai.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti