9.6.2013

Uimareissu!

Täällä taas!

Ollaan Lunan kanssa kärsitty näistä helteistä, vaikka itse lämmöstä pidänkin, mutta nyt ollaan kyllä oltu munkin mukavuusrajan tuolla puolen. Päätettiinkin siskon kanssa perjantaina että lähdetään suvun mökille uimaan, ja uitetaan Lunaa samalla. Luna ei hommasta kauheasti innostunut, mutta ui kyllä kun vähän alkuun kannusti. Tuskin tuosta kuitenkaan mikään hirmuinen vesipeto tulee. :DOllaan treenailtu nyt ahkeraan tokoa kotona ja kavereiden kanssa kun ollaan vaan saatu aikaiseksi. Sain paikan ensi viikon tokokokeeseen Huittisiin, joten sinne vie tie sitten viikon päästä. Koitetaan nyt metsästää koulari alo-luokasta, ja yritetään treenata avo-liikkeet siihen kuntoon että syyskuussa lähettäs tokon Satakunnan piirimestaruuskisoihin meidän yhdistyksen porukan kanssa. Itse olisin mieluusti kyllä edustanut siellä alo-luokassa, mutta meinasivat että kyllä me syyskuussa jo avo-luokassa ollaan. Hieman oon kyllä skeptinen asian suhteen..

17.6 meillä alkaa neljän kerran tokon jatkokurssi, jossa ois tarkotus hioa avo-luokan juttuja ja pyytää vinkkejä tiettyjen juttujen opettamiseen. Oon kuitenkin niin amatööri vielä tässä kouluttamispuolessa että apu ei koskaan oo pahitteeksi.

Agilityssä ollaan nyt vähän laiskemmin käyty, ja treenejä on jonkun verran peruttu juurikin näiden kovien helteiden takia. Täytys nyt joku kerta yrittää tehdä agi postauksiakin tänne mutta tää toko on nyt vienyt mut niin mennessään..

Että tällänen lyhykäänen postaus. Harmittaa kun en varmaan taaskaan saa kuvaajaa mukaan Huittisiin, joten jäänee tämänkin koe taas videoimatta. :( No mutta eipä voi mitään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti