17.6.2013

Tokoilua kesäsateessa

Oltiin eilen Lunan kanssa Huittisissa tokokokeessa. Ilma oli aika pilvinen kun paikalle päästiin, ja kun aloluokka alkoi niin vettä alkoi tihuutella. Onneksi meidän suorituksen aikana ei vettä satanut, mutta kokeen puolivälissä alkoi tulla aika ropinalla. Tällä kertaa meidän koe ei ihan niin hyvin mennyt kuin olisin toivonut, mutta kaipa kokemukseksi sinänsä tämäkin voidaan luokitella.

Sama tuomari meillä oli kuin viimeksi eli Tiina Heino. Luna taas totuttuun tapaansa väisti kehätarkastuksessa ja luoksepäästävyydessä, mutta tätä nyt osasin jo odottaa. Tuomaritätikin muisti meidät viime kokeesta, 'taas tämä sama täti tulee ja hiplailee'. :D

Koe itsessään meni aika pipariksi, Lunan keskittyminen oli jossain ihan muualla. Kyyläsi vain liikkuria ja tuomaria, eikä kuunnellut mitä sanotaan. Liikkeet oli sekalaisessa järjestyksessä ja paikkamakuu viimeisenä, mikä musta oli taas erittäin hyvä juttu.

Luoksepäästävyys: 8 (Jee pisteen parempi kuin viimeksi!)

Paikkamakuu: 9 (Tämäkin PALJON parempi, nyt ei ollut sitä kauhiaa kuikuilua joka paikkaan. Pisteen alennus meni Lunan lonkka-asennosta)

Seuraaminen kytkettynä: 8 (Aika haahuilua, kyttäs tuomaria)

Seuraaminen taluttimetta: 8,5 (Parempi mut ei vielkään tarpeeks terävää)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0 (! Typerä omistaja kun ei katsonut menikö se koira maahan.. ja seisomaanhan se jäi)

Luoksetulo: 10 (Lunan valttiliike)

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 7,5 (Laiskaaaaa pysähtymistä)

Estehyppy: 6 (Luna otti ehkä kaksi askelta hypyn ja seis-käskyn jälkeen, ja tästä aika roima pisteenalennus? Vähän olin ymmälläni)

Kokonaisvaikutus: 10 (Tästä oon tyytyväinen!)

ALO2 152.p


..Huoh so close! Ette usko kuinka paljon harmitti suorituksen jälkeen tuo maahanmenon nollillemeno. Oltas saatu se ykköstulos jos olsin vilkassu mitä se koira tekee.. On kyl maailman viimosin asia pyöritellä näitä juttuja, alkaa vaan masentaan. Tietty kokeita tulee, mutta Lunalla on alkamassa juoksut varmaan tässä pian ja olsin halunnut sen toisen ykköstuloksen ennen niitä. Kun kuitenkin olis tavoite saada alosta koulari syksyyn mennessä.

Vähän pyörittelin että jos Lunan juoksut ei pian ala ni menisin ens kuussa Ulvilaan kokeeseen, mutta siellä olisi taas tämä sama tuomari! Enkä tiedä kehtaanko mennä, olis jo kolmas kerta peräkkäin samalla tuomarilla. D: Onko se kauheeta? En tiedäää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti