26.6.2013

Sairastelua ja treenitauko

Noniin, taas on sitten tästäkin juhannuksesta selvitty. Luna sai viettää juhannuksen mukavasti maalla isäni luona kyläillen, ja allekirjoittanut itse vietti viikonloppunsa Nummijärven rannalla Nummirockissa. Tosi hieno reissu oli taas kerran, neljäs kerta peräkkäin on nyt vietetty juhannus Nummessa. Ensi vuonna tiedossa on kyllä välivuosi, kun kaveri on päivystämässä eikä pääse paikalle.

Kivaa viikonloppua kuitenkin varjosti siskon soittelu Lunan tilanteesta. Luna kuulemma heti torstai-illasta asti yski ja kakoi jatkuvasti, ja sisko oli siitä vähän huolissaan. Olin jo kahden vaiheilla lähdenkö hakemaan Lunaa kotiin, mutta sisko lupasi seurailla ja ilmoitella missä mennään. Sunnuntaina suuntasin Pomarkkuun hakemaan Lunaa, ja kyllähän se aika kovasti kakoi ja kyökki, aivan kuin kurkussa olisi ollut jotain ja limaakin valui. Lunan kunto selvästi hieman laski sunnuntai-iltana, joten päätin että maanantaina mennään ell. Ventelälle ei päästy, joten kaupungineläinlääkärille mentiin.

Lääkärinä oli mukava miessijainen, joka tutki Lunan nielun ja hengitystiet tarkkaan. Nielussa oli selvää punaisuutta ja ärtyneisyyttä, ja paksua limaa lääkäri sieltä myös kaiveli. Kerroin Lunan oireista (kakominen, yskintä, liman kyökkiminen ja ruohon syöminen), ja ell oli sitä mieltä että kyseessä on mahdollisesti joko nielutulehdus tai alkava kennelyskä. Keuhkoäänet oli kuitenkin (luojalle kiitos) puhtaat, joten sen kannalta ei oikein kennelyskältä ell mukaan vaikuttanut.

Antibiootit ja kipulääkkeen ell kirjoitti, ja samalla pyysin todistusta juoksuista tokokurssia varten että saan tunnit korvattua. Niin, kakara aloitti viime viikolla juoksutkin tähän hötäkkään. Oikeastaan ihan hyvään väliin tuli, kun joka tapauksessa oltaisiin harrastuksista jouduttu luopumaan hetkeksi jo juoksujenkin takia. Nyt sitten vain kevyttä liikuntaa kunnes tauti tuosta laantuu.

 Luna-parka 'hieman' pökerryksissä kotona nukutuksen jälkeen. :D

Juttelin tuossa juuri kaverien kanssa, ja sanoivat että kennelyskää on kaiketi täällä päin liikkeellä eikä Luna ole ensimmäinen sairastunut. Saa nähdä kuinka pää kestää tätä harrastamattomuutta.. Onneksi en kerinnyt mihinkään kisoihin meitä ilmoittaa.

Tilasin Mustista&Mirristä Lunalle uutta märkäruokaa, kun Lunallehan ei tosiaan mikään nappulamerkki oli vielä sopinut. Aikaisemmin ollaan syöty Belcandon purkkiruokia, mutta ne olivat loppu Peten Koiratarvikkeesta mistä yleensä ruokaa tilailen joten päädyin kokeilemaan tuota M&M:n valikoimasta löytyvää ruokaa. Samalla tilasin muutamia lisäravinteita neidille.
Natures Menu oli ruuan nimi, ja hyvin tuntui Lunalle maistuvan lihojen kanssa. Olenkin ostanut kyseisen tuotesarjan nameja, ja niistäkin Luna on kovasti pitänyt. Ja btw en kaikkia noita kuvassa näkyviä lisäravinteita koiralle syötä jatkuvasti, mutta tuollaista tavaraa kotoa löytyy.. Eikä tuossa ole vielä kaikki edes. :'D Luna oli aikas söpö kun illalla annoin sille vielä ruuan, kovasti neiti massutti vaikka takajalat eivät aivan meinanneetkaan totella:


Että tälläistä meille tällä erää. Hiljaista tulee varmaan olemaan hetkeksi postausten suhteen, kun ei paljoa mitään erikoista tässä nyt muutamaan viikkoon tehdä.. Mutta hei olkaa tarkkoina tuon kennelyskän kanssa, sitä on nyt liikkeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti