26.5.2013

Ensimmäinen virallinen tokokoe korkattu +kuulumisia :) !

Oli sitten tosiaan meidän ekat viralliset tänään! Aamulla ei oikeastaan vielä jännittänyt, mutta kun päästiin kisapaikalle alkoi vatsassa lennellä perhosia.. Startattiin Ikaalisissa, tuomarina meillä oli Tiina Heino. Oikein mukava, jokseenkin aika tiukka tuomari, joka ei kymppejä kyllä turhaan jaellut. Kokeen kaavaa oli muutettu ja paikkamakuu oli viimeisenä, joka sopi allekirjoittaneelle paremmin kuin hyvin; koira kerkesi saamaan pahimmat virrat kulutettua yksilösuorituksen aikana.

Suoritus meillä meni seuraavanlaisesti:

1. Luoksepäästävyys: 7 Tämä meni niin kuin odotinkin; Luna peruutti kun tuomari yritti koskea,  eikä pahemmin antanut lääppiä.

2. Paikalla makaaminen: 8 Luna makasi hienosti paikallaan mutta katseli ympärilleen, ja varmaan se alensi arvosanaa

3. Seuraaminen kytkettynä: 8,5 Aika jäykkää menoa oli.. Luna katseli liikkeenohjaajaa epäilevästi.

4. Seuraaminen taluttimetta: 8 Sama kuin yllä.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 Tämä oli ok.

6. Luoksetulo: 10 Minun hieno vauva <3 Ei edes pompannut minua päin kuten neidillä yleensä on tapana.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 Tämä oli ok.. Ehkä nopeemmin olisi saanut stopata.

8. Estehyppy: 9 Ok suoritus. Vähän turhaa 'steppailua' kuulemma oli ennen käskyä.

9. Kokonaisvaikutus: 9

Yht. 173p. ALO1, sija 2/14.


Sain aika jännän palautteen tuomarilta, katson kuulemma koiraa liian intensiivisesti..? Koiran pitäisi kuulemma katsoa minua eikä minun sitä. Täytyy nyt tähän asiaan sitten kiinnittää huomiota, mulle kun ei ole kukaan asiasta ennen maininnut.. Haluan tokokoulutukseen!

Viime päivittelystä on tosiaan kulunut lähes kuukausi.. Ollaan agilityssä käyty yhä ja nyt ollaan viimein päästy treenailemaan Reviirille (ulkokentälle), mikä on aivan mahtavaa! Seuran omat epiksetkin meillä oli pari viikkoa sitten, hyppyradalla saatiin nollat toisella yrityksellä mutta itse kisarata oli aika säätöä... Mutta selvittiin siitäkin kunnialla. Harjavallan näyttelyyn meidän PITI mennä eilen, mutta en sitten viitsinyt lähteä karvattoman koiran kanssa sinne vaan mentiin sen sijaan tekemään häiriötreeniä Koirakoutsin esittelytilaisuuteen (meidän seuran toko-ohjaaja alkaa pitämää kursseja siellä).

Tässä syy miksi näyttelyt jäi väliin..

Tuosta viimeisestä möllitokosta minun piti niitä videoita ladata tänne, mutta siskoni ei ole vielä saanut aikaiseksi lähettää niitä minulle.. Joten vielä toistaiseksi on saatavilla vain eioo:ta, tämän päivän tokosta ei videoita ole kun olin yksin liikenteessä. Ehkä sitten seuraavalla kerralla. :)

Ei meillä oikeastaan sen kummempaa.. Kesällä varmaan tarkoitus mennä vielä kisaamaan tokoa ja EHKÄ mennä johonkin näyttelyyn (Pori KV?) kunhan neidin karva kasvaa.


1 kommentti:

  1. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
    http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

    ♥: Rähinäryhmä

    VastaaPoista