21.4.2013

Möllitokoilua

Käytiin tänään muutaman päivän varotusajalla pyörähtämässä Ulvilassa möllitokoilemassa, mutta olisi meidän osalta saanut jäädä koko reissu tekemättä.. Jäi vähän masentunut fiilis koko hommasta.

Eli meillähän kaikki meni hyvin siihen asti kunnes oli aika astua kehään. Luna oli motivoitunut ja innostunut, ja itelläkin oli hyvä fiilis. Yhtäkkiä sitten kuului kova 'PAM' ihan vierestä ja Luna säntäsee niin kovaa ku hihna vaan antaa eteenpäin. En heti älynnyt mistä ääni oli peräisin, mutta Lunan reaktioista päätellen ääni pääsi mopon pakoputkesta, sillä paikalla pyöri paljon mopopoikia.

Vaikka Luna on arka niin en ole Lunan vielä koskaan nähnyt käyttäytyvän niin kuin se tänään käyttäytyi, jotenkin ihan shokissa koko koira. Se ei toiminut koko loppuaikana mitenkään päin, yritin _kaikkeni_ et saisin sen palautumaan mut ei. Paikallamakuun se pysyi sen kaks minuuttia paikallaan mut pälyili koko ajan epäilevänä ympärilleen. Saatiin ihme kyllä paikallamakuusta 10, olikohan jotain säälipisteitä..

Kun yksilösuorituksen vuoro tuli niin... No, eipä olla noin huonoa suoritusta vielä koskaan tehtykään. Luna ei keskittynyt lainkaan, pälyili vaan ympärilleen. Seuraaminen taluttimetta ja ilman talutinta oli yhtä suurta fiaskoa. Seuraaminen on ollut meillä aina sellanen 'varma' liike, mutta nyt ei varmasta suorituksesta voinut puhua samana päivänä. Maahanmenossa jäi seisomaan, jouduin toistamaan käskyn, ja seisomisessa kääntyi osittain katsomaan epäilevästi taakseen. Luoksetulo oli ok, estehyppykin muuten mutta nuuskutti maata seisoessaan. Suoritus pikkusen parani loppuunmentäessä mutta joo. Tuomari sanoi lopuksi että kun tultiin kehään ni hän oli iha varma et nyt ei tuu mitään.. Lisäs kuitenki samaan hengenvetoon että hän harvoin antaa kokonaisvaikutuksesta kymppiä mut Luna kuulemma heräs niin hienosti loppua kohden työskentelemään mun kanssa et siitä 10.

Masentaa. Ens viikonloppuna on onneks toinen möllitoko, jos se menisi vähän paremmin. Muuten kyllä jätän viralliset kisat väliin tältä keväältä. Lopulliset pisteet.

1. Luoksepäästävyys: 8,5
2. Paikalla makaaminen: 10
3. Seuraaminen kytkettynä: 7
4. Seuraaminen taluttimetta: 6
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9
6. Luoksetulo: 9,5
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8
8. Estehyppy: 9
9. Kokonaisvaikutus: 10

yht. 149p.

Ehkä mun pitäs olla tyytyväinen että edes tuollaset pisteet saatiin, ei menny mikää sentäs nollille.. Harmittaa vaan ku tiiän että pystytään niin PALJON parempaan ku mitä pisteet näyttää. Mut ehkä sit ens kerralla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti