28.4.2013

Möllitokoilua pt.2

Päätin nyt jo kirjoitella eilisestä möllitokosta, vaikka en materiaalia (=videoita ja kuvia) ole vielä ehtinyt itselleni saamaan. Siskoni oli taas kuvailemassa meidän suoritusta, joten myöhemmin tiedossa on siis todisteita meidän suorituksesta. ;D

Mutta siis, Merimölleissä oltiin siis eilen lauantaina Merikarvialla. Sää oli aurinkoinen, ja kymmenen koirakkoa oli möllitokoon ilmottautunut. Koepaikkana oli paikallisen lukion hiekkakenttä. Itseä hieman jännitti, ajattelin vain viime viikonlopu fiaskoa Ulvilassa.. Pääsin kuitenkin pian yli jännityksestä kun huomasin, että Luna toimi paljon paremmin tällä kertaa ja tuntui motivoituneelta eikä välittänyt muista koirista.

Saatiin numero 20, eli oltiin TAAS viimisiä! Olin ihan varma et Luna väsähtää ennen kuin päästään kehään, mutta niin ei onneksi käynyt. Luoksepäästävyys meni vähän paremmin kuin viimeksi, Luna nousi ja nuuhkaisi tuomaria mutta tuli takaisin vierelle. Paikkamakuu meni ihan hyvin, Luna kyllä aikalailla katseli ympärilleen mutta pysyi paikalla. Yksilösuoritukset meni tällä kertaa hyvin!

Meidän suorituksen pisteet:

1. Luoksepäästävyys: 9,5
2. Paikalla makaaminen: 10
3. Seuraaminen kytkettynä: 9,5 (seuraamisista tuomari sanoi että kontakti katosi välillä, muuten ok)
4. Seuraaminen taluttimetta: 9,5
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 5 (neiti jäi seisomaan ja jouduin toistaan käskyn)
6. Luoksetulo: 10 (täydellinen suoritus, oon ylpee <3)
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9,5
8. Estehyppy: 10 (<3!)
9. Kokonaisvaikutus: 10

yht. 183,5p. ALO1

Oon tyytyväinen! Tästä rohkaistuneena ilmoitin meidät Ikaalisiin virallisiin toukokuun opussa, saa nähä kuinka meidän käy. ;) Tuomari muuten sanoi että jäin jäävissä seisomaan hieman vinoon kun palasin koiran viereen, minkä vuoksi koiran asento näytti vinolta. Tosi hyvä palaute, kukaan ei ole koskaan asiasta mulle kommentoinut! :o

Ensi viikolla tiedossa videoita reissusta, stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Hei onnea, meni tosi hienosti nyt!!! :) Kiva että uskaltaudut menemään virallisiin, en tiedä koska itse mahdan uskaltaa :D Tosin ei ole liikkeetkään ihan vielä valmiita, mutta ehkä syksyksi voitaisiinkin koittaa saada ne kisakuntoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Eeva <3 Juu mä päätin et nyt otan ittee niskasta kiinni, kerta se on aina ensimmäinenkin ja on se kynnys sitten ylitetty. :D Sain päähänpiston ja ilmotin Lunan myös ens vko:lla Ulvilaan tokokokeeseen.. Innostuin vähä.

      Poista