1.4.2013

Happytimes!:.Treeniä ja muuta mukavaa :)

No niin nyt on jo selvästi paremmat fiilikset kuin viime postauksen aikaan! En tiedä vaikuttaako tämä upea ilma vai se että meillä on treenit menneet viime aikoina upeasti; varmaan molemmat. :)

Oltiin nyt tosiaan eilen Noormarkussa TVA:n hallilla Noormarkussa Päivi Nummen tokokoulutuksessa. Oli tosi hyvä koulutus, saatiin paljon uusia hyviä vinkkejä meidän treeneihin. Ensinnäkin ihan perusseuraamista hiottiin, meillä seuraaminen nyt muuten on ihan hyvää, mutta täyskäännöksissä ja käännöksissä oikealle pikkusen semmosta terävyyttä kaivattaisiin. Saatiin hyvät vinkit tämän korjaamiseen, ja jo muutaman toiston jälkeen Luna kääntyilikin jo tosi terävästi. Minun fiksu tyttö! Saatiin myös vinkkejä kaukojen treenaamisen aloittamiseen.

Lopuksi tehtiin vielä luoksepäästävyys ja paikallamakuu. Paikallamakuu meni paljon odotettua paremmin (!) vieraassa paikassa, Luna oli tosi hyvin paikallaan. Luoksepäästävyyttä joudutaan vielä treenailemaan, selvästi Luna jännittää tätä, painautuu minuun ja pyrkii pois. Nameja ja positiivisia kokemuksia niin eiköhän se siitä.

Poikettiin poislähtiessämme Pomarkussa (josta myös allaolevat kuvat), mutta pian jatkettiin takaisin Kankaanpäähän agilitytreeneihin. Nekin meni ihan mukavasti, mitä nyt varmaan tämä tokon tehotreenaaminen vähän vaikuttanut esteille irtoomiseen.. Mutta meille toko on tällä hetkellä se harrastus nro. 1 ni en viitsi asiasta stressata. Ohjaajamme Kirsikin sanoi että Luna on tällä koulutuksella jo tässä vaiheessa todella taitava, eli no worries kaiketi. Tokotreenit olisi ollut vielä agin päälle, mutta Luna (ja omistaja) väsähti niin ei sitten enää jääty niihin treeneihin. Oli aika raskas päivä kyllä, mutta sitäkin mukavampi!
Tänään meillä oli tarkoitus mennä shelttilenkille Poriin, mutta päätettiin muutaman kaverin kanssa pitää tokotreenit ja kuvata menoa samalla, joten lenkki jäi nyt tällä kertaa väliin. Kaikkia vuorollaan kuvattiin, minkä jälkeen mentiin Kirsin luo katselemaan videot ja kommentoitiin toistemme suorituksia. Käytiin sen jälkeen vielä lenkillä koirien kanssa läheisellä metsätiellä, ja kyllä oli aika menoa! Luna juoksenteli edestakaisin aivan tohkeissaan.

Ohessa meidän tyylinäytteitä nyt tuosta tokoilusta. Hypystä ei ole videota, kun meillä ei oikein kunnollista hyppyestettä ollut. Kuten näkyy paikallamakuussa oli aika levottomia koiria, mutta kaikki pysyivät kuitenkin hienosti paikallaan. Muuten olin tosi tyytyväinen Lunan suoritukseen!

Paikallamakuu (vasemmalta Lassi, Luna ja Perla)Seuraaminen taluttimen kanssa

Seuraaminen ilman talutinta

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä

Seisominen seuraamisen yhteydessä

Luoksetulo

+EKSTRA ruutuharjoittelua (alkeita)


Oli kyllä tosi mukava päivä! Sovittiin että pidetään nyt jatkossakin tämmöisiä tokotreenejä, vaihdellaan paikkaa niin koiratkin tottuu erilaisiin ympäristöihin. Noormarkussa on vissiin tokokisat 14.4, että varmaan matkataan sinne ihan turisteiksi katsomaan livenä oikeaa kisatilannetta. Hirveä motivaatio kyllä nyt tokon treenaamiseen, harmi että meidän toko-ohjaaja ilmoitti jäävänsä tauolle eli ohjattuja treenejä ei nyt hetkeen ole. :( Senkin takia on kiva että nyt keskenämme pidämme treenejä.

Ps. Lunalla on kauhia karvanlähtö taas, pohjavilla kokonaan tippunut.. Kiva mennä Harjavallan näyttelyyn toukokuussa. >.<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti