3.3.2013

Ihana viikko!

Ah jotenkin niin mahtava fiilis ollut koko viikon! Ehkä tuo aurinko ja kevään tuntuu saa hyvälle tuulelle, vaikka eilen otettiinkin vähän takapakkia kevään kanssa kun lunta tuli yön aikana monta senttiä lisää. Joutui allekirjoittanutkin raivaamaan tiensä ovesta ulos, tuuli oli tuiskannut aika kinokset oven eteen. Heti pääsi aamusta hommiin.

Treenien kannalta viikko on myöskin ollut mitä upein. Agility torstaina meni hyvin, jotenkin alkaa jo näkymään meidän kehittyminen (tai lähinnä hitaan ohjaajan). Luna on alkanut hakea esteille jo hyvin, ja irtoaa hyvin hypyille. Hieman ongelmia tuottaa yhä tuo Lunan suunnaton nopeus, se kun syöksyy esteelle minkä seurauksena esteet välillä lentelevät. Voi kun tuo otus vaan jaksaisi malttaa välillä... Ja kun omistajan aivot pysyisivät tilanteen tasalla, jotenkin tuntuu että olen monta minuuttia jäljessä joka touhussa.

Merikarvialla käytiin tänään myös mätsäröimässä, vaikka alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän ei pitänyt mihinkään lähteä. Aamulla kuitenkin tuntui olevan niin paljon virtaa sekä omistajalla että koiralla että päätin lähteä ajelemaan. Halli missä oltiin oli kovin pölyinen, joten jouduttiin pihalla juoksemaan happihyppelyillä tuon tuosta. Koiria paikalla oli suht hyvä määrä, missään vaiheessa ei tullut sellaista hirveää tungosta mikä oli tuolla Panelian mätsärissä pari viikkoa sitten. Luna jännitti taas kovasti tapansa mukaan, mutta ei kuitenkaan ollu nyt yhtä hermostunut kuin pari viikkoa sitten.Kehässä meitä vastassa oli pomeranian. Luna liikkui taas hyvin, jännitti pöydällä mutta antoi pidellä kun vähän tuin kyljestä. Yllätyksekseni saatiin punainen nauha, ja vielä yllättyneempi olin kun Luna sijoittui PUN1 pienten aikuisten kehässä! BIS-kehässä Luna ei kuitenkaan jaksanut enää keskittyä ja pelkäsi takana ollutta tuhisevaa bulldoggia (:D), joten sijoitus BIS-kehässä oli 6/8 jos oikein laskin. Mutta oli ihanaa taas pitkästä aikaa pärjätä, vaikka leikkimielisiä nämä kisat vain ovat. Lunalle kyllä kultaakin tärkeämpiä kokemuksia, jos me vielä näistä jännityksistä päästäisiin ylitse.
Luna söpönä palkintojen kanssa <3 Ruusuke kuulemma saadaan vielä jälkeenpäin, eivät kuulemma olleet kerinneet mätsäripäivään mennessä tulla.

Jotta viikko olisi ollut täydellinen käytiin illalla vielä tokoilemassa. Siellä tehtiin kokeenomaisesti liikkeitä, ja hyvinhän nekin meni. Taas tuli sellanen olo et kyl uskalletaan virallisiin mennä tänä keväänä!

Että tämmöstä. Enpä voisi olla tyytyväisempi enää! Tiistaina onkin Lunan lonkka- ja kyynärkuvaus, jännää kuinka meidän käy.. Jos sieltäkin nyt saataisiin vielä puhtaat paperit. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti