3.2.2013

Treenejä ja uusia kuvia!
Viime päivittämisestä onkin taas vierähtänyt viikkoja.. Äkkiä menee aika, juuri oli joulukuu ja nyt ollaan jo helmikuussa! Meillä on arki sujunut samalla lailla, torstaisin ollaan käyty agitreeneissä ja sunnuntaisin vuorostaan tokotreeneissä. Agilitystä on lujaa tulossa meille mieluisa harrastus, tosin ohjaajalla on vielä paljon opittavaa.. Tunnen itseni välillä aivan idiootiksi, kun Kirsi hienosti selittää että kuinka rata mennään ja kun päästään tositoimiin niin pää tyhjenee kuin taikaiskusta.. Mutta ehkä opin vielä, Lunahan on ihan mestari! Kaikki virheet johtuu vain omistajan vääristä ohjeista.

Viime torstaina Luna meni puomin jo ihan ilman hihnaa, olen todella ylpeä tyttösestä! Namikippoa joudutaan vielä käyttämään puomin lopussa, kun ei neiti meinaa oikein sisäistää että kontaktieste meinaa sitä että siihen loppuun mentäessä pitäs vähän jarrutella.. A-esteen Luna meni myös ensimmäistä kertaa viime kerralla, olin erittäin yllättynyt että Luna uskalsi sen heti mennä. Kumminkin varmasti tuollasen jännittäjäneidin silmään se este näyttää kovin pelottavalta.

Harjoiteltiin myös takaakiertoja ja ihan perusohjausjuttuja (antakaa anteeksi jos käytän aivan vääriä termejä, on piiiiikkusen vielä nämä asiat hakusessa..) Ensimmäisessä sarjassa koira jätettiin ekan esteen taakse ja siitä sitten kakkoselle ja takakierrolla kolmoselle ja taas takaakierrolla neloselle.. Oli pikkusen omilla aivoilla tekemistä tuossa. Ja sitten kun koira on vielä semmonen hopeanuoli.


Toinen pikku sarja sisälsi putken ja yhen esteen, jota sitten harjoteltiin eri suuntiin ja takaakierrolla ja miten milloinkin..


Että sellasta. Tokossa ei nyt mitään sen kummempia ole ollut, häiriöitä ollaan kovasti kotona harjoteltu. Huhtikuiseen Merikarvian möllitokoon ilmottauduin, ja siellä oikeastaan sitten nähdään se ollaanko oikeasti valmiita virallisiin. Paikallaanmakuu on meidän kompastuskivi, koska Luna jännittää muita koiria ja uusia ympäristöjä.. Mutta ei muuta kuin harjoitteluaharjoittelua sen osalta.

Huomasitte varmasti nuo hieeeenot kuvat tekstin alkupäässä minun neidistä, saatiin kaverilta objektiiveja lainaksi kokeiluun ja onhan ne aivan erilaisia ku tuo miun perusobjektiivi.. Oon tän järkkäriharrastuksen osalta vielä ihan amatööri, mutta kokeilemalla oppii. Alla lisää semmosia suht onnistuneita otoksia.

On tuo neiti vaan niin nätti <3 Pentukuume sen kuin vain kasvaa, hirvee into ois hankkia Lunalle kaveri ja itselle toinen harrastuskoira... Meninkin ja kyselin yhden kennelin kesäpentueesta.. Olkoon vielä salaisuus mistä. ;) Mitään ei kuitenkaan ole lyöty lukkoon, saa nähä mitä tämän vuoden puolella vielä tapahtuu!


2 kommenttia:

 1. Te varmaan treenaatte siellä teillä päin? Ihan vaan samanlainen radanpätkä kun Wecan treeneissä tällä viikolla, niin mietein että ootko wecan hallilla käynyt, mutta et varmaan.. :P

  Kivaa että tekin ootte agista innostunut, ja mullakin paranee pikkuhiljaa ohjausjutut, vaikka tuntuu välillä et oon kanssa ihan pihalla jostain asioista :D Ja noita termejä on niin paljon että niitä oppii sitten pikkuhiljaa :) Mulla on myös tuskaa tuo rarojen opettelu, varsinkin nyt kun ollaan alettu menemään pitempiä ratoja niin oon välillä ihan pihalla että mihin seuraavaksi!? :) Mutta on se niin kiva harrastus kyllä :)

  Ja on kyllä hienoja kuvia, kehuinkin niitä jo naamakirjassa :) Optiikalla on kyllä niin paljon merkitystä, sitten kun itelläkin on rahaa, niin hankintalistalla on kyllä kunnon putki järkkäriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Kankaanpäässä oman seuran alaisuudessa. Heh varmaan aika peruspätkiä taitaa olla, tai sit mein ohjaajat pyörii samoissa piireissä. :p Ja noita termejä tuntuu kyllä olevan PALJON, kiva kun ohjaaja selittää että sitten otat sen koiran niin ja näin niin hetken päästä oon jo ihan mitäääh?

   Haaveilen kanssa kunnon putkesta nyt kun sain kokeilla kunnon vehkeitä.. Mutta taitaapi olla että haaveeksi jää tässä kohtaa. :( Jos jostain huuto.netistä löytäs halvemmalla.

   Poista