2.1.2013

Kuulumisia

Myöhästyneet Hyvän Joulun ja Uuden Vuoden toivotukset meiltä! Kirjoittelut on nyt jääneet vähemmälle, koska allekirjoittanut vietti hyvin ansaittua ensimmäistä palkallista lomaansa. Me ollaan Lunan kanssa nyt siis lähinnä oltu ja otettu rauhallisesti, vähän keskenämme ollaan tokoiltu ja lenkkeilty ja semmoista pientä touhuamista. Toko- ja agilitytunnit on olleet tauolla, mutta sunnuntaina pitäisi toko taas alkaa ja päästään vihdoin treenailemaan muiden kanssa. Eli taas ois paluuta arkeen siis tiedossa. :)
Joulu oltiin isän luona Pomarkussa, ja Luna nautti taas täysin siemauksin vapaudesta ja Lilyn seurasta. Taas tuli semmoinen tunne kun niiden touhua seuraili, että olisi se koirakaveri Lunalle vain hyväksi. Olen miettinyt rotuja, ja vaikka shelttiä rotuna rakastankin haluaisin ehkä kokeilla jotain toista paimenrotua. Kelpie on pyörinyt mielessäni, mutta mullahan nämä haluamiset vaihtuu päivittäin.. Ja kohta olen taas kuitenkin päätymässä siihen shelttiin.

Mulla joulua vähän varjosti kun Luna oksensi ja ripuloi aattoa edeltävänä päivänä. Taisi olla oma vika, aloitin Lunalla Biotin Forten ja se ei nähtävästi sopinut.. Ja Luna oli sen oksentelun jälkeen lähes viikon syömättä kunnolla ja sen seurauksena laihtui sitten taas kesän mittoihin. Harmitti aika vietävästi..! Kun näyttelyt tulossa ja kaikkea, ja juuri saanut tytön syömään kunnolla ja lihomaan. No, mutta ehkä me tästä vielä taas noustaan.
Nyt kun ollaan päästy vuoteen 2013 olen vähän mietiskellyt mitä meidän tulevaan vuoteen tulee mahtumaan. Olen aikaisemmin täällä ja puinut tämän vuoden suunnitelmia, ja varmaan ne tulevatkin aikalailla pitämään paikkansa. Ilmoitin Lunan Lahden ryhmänäyttelyyn 13.1, ja tarkoituksena olisi mennä vielä ainakin Harjavallan ryhmikseen toukokuussa.. Silloin mennäänkin sitten jo nuorten luokkaan. Meillä ei nyt sinänsä mitään kummempia tavoitteita ole näyttelyiden suhteen (koska tiedän että ei tulla menestymään), mutta ois se kiva jos ainakin nyt siinä H:ssä pysyttäisiin. On meillä sentäs se yksi EH plakkarissa. :)

Ja virallisiin tokokisoihin olen Lunan päättänyt viedä toukokuussa. Ikaalisissa on toukokuussa suunnitelmissa ainakin kaksi koetta, joista toiseen olisi tarkoitus mennä. Vielä pitää treenailla paikallamakuuta, muuten meillä on suht hyvin alokasluokan liikkeet jo hallinnassa. Oman jännitysmomenttinsa tuo tietysti outo paikka ja oudot koirat, mutta täytyy vaan rohkeesti mennä ja kokeilla. Oon innoissani jo nyt..!

Halutaan vielä Lunan kanssa toivottaa onnea ja menestystä kaikille omissa harrastuksissa tänä vuonna, olkoon tämä vuosi vielä edellistäkin parempi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti