4.12.2012

Uusia hankintoja!

No niin kylmien kelien johdosta oli aika ostaa Lunalle talvitakki! Raukkaparka on vielä sen verran vähässä karvassa että kylmähän tuolla -20 asteen pakkasessa ilman suojapukua tulee.

Takin valinta olikin vaikea homma mutta lopulta päädyin pomppaan, joka oli kyllä ihan oikea valinta! Luna ei ole oikein koskaan pitänyt mistään puvuista ja luimistelee kun otan esim. sadetakin esille, ja niin tapahtui tälläkin kertaa kun laitoin pompan päälle. Mutta kun lähdettiin ulos hetken töpöttelyn jälkeen Luna touhottikin jo tuttuun tapaansa. Takki on tosi helppo pukea päälle eikä estä koiran liikkeitä millään lailla.

Uuden takin (ylpeä?) omistajaSamalla tilasin Lunalle uutta shampoota, koska edellinen shampoo ei mielestäni sopinut Lunan turkille. Päätin kokeilla Bio-Groomin kaksikerroksiselle turkille tarkoitettua shampoota, josko se antaisi ryhtiä vähän tuohon karvaan.


Mukaan tarttui myös muutama purkki Ziwipeakin märkäruokaa, kallista tavaraa on mutta hyväksitodettua. Luna onkin nyt syönyt sitä pääasiallisesti ja lihoja, ja satunnaisesti kaupan halpisruokaa (Chappia) ja Golden Eaglen nappulaa. Nappulaa en kyllä ole hetkeen syöttänyt, koska nappulasta Luna saa herkästi iho-oireita (kutina, hilseily) eikä se oikein neidille maistu muutakuin turvotettuna. Koulutusnameina ovat toimineet pitkälti Frolicit. :) Lisäksi menee öljyä ja b-vitamiinia.Totesin myös tänään että pitää neidille ostaa myös jonkunlaiset töppöset. Lenkillä hypitään kolmella jalalla siihen malliin että varmaan pitää Vaasan Musti&Mirrissä käydä ostoksilla kun lomalla matkustelen sinne päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti